5درصد مرکبات گیلان نارنگی است
اقتصادي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان گفت: 90درصد محصول مرکبات استان شامل پرتقال رقم های محلی، خونی و تامسون، 5 درصد نارنگی و 5 درصد گریپ فروت، دارابی، بالنگ و نارنج است.
منوچهر پارسافر در گفت و گو با ایسنا گفت: گیلان رتبه پنجم تولید مرکبات کشور را دارد و هم اکنون 26 هزار بهره بردار گیلانی 4درصد مرکبات کشور را تولید می کنند.
وی با بیان اینکه سال گذشته 145هزار تن مرکبات در استان تولید شد، افزود: پیش بینی می شود، امسال 175هزار تن مرکبات در استان برداشت شود و میزان دقیق آن پس از برداشت نهایی این محصول اعلام می شود.
پارسافر ادامه داد: علاوه بر تازه خوری و فروش در بازارهای محلی، مرکبات تولید شده در گیلان در انبارها برای شب عید ذخیره می شوند.
وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود، امسال انواع مرکبات به ارزش 3هزار و 500میلیارد ریال از باغ های مرکبات استان برداشت شود.
پارسافر با بیان اینکه گیلان بیش از 11هزار هکتار باغ مرکبات دارد، افزود: 90درصد محصول مرکبات استان شامل پرتقال رقم های محلی، خونی و تامسون، 5درصد نارنگی و 5درصد گریپ فروت، دارابی، بالنگ و نارنج است.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه برداشت مرکبات از اواخر آبان آغاز و تا اواخر دی ادامه دارد گفت: بخش عمده مرکبات استان در شهرستان های رودسر، املش و لنگرود تولید می شود.
وی با اشاره به اینکه کیفیت مرکبات گیلان مطلوب است، افزود: 2واحد فرآوری مرکبات در شهرستان رودسر فعال است.
انتهای پیام
-
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۸:۲۵
-
۱۰۳ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/126655/