نسیم گیلان

آخرين مطالب

اقبال جوانان بریتانیا به حزب کارگر مقالات

  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - اقبال جوانان بریتانیا به حزب کارگر
٨
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5890776
-->
دنیای اقتصاد / متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و انتشار آن در آخرین خبر به معنای تایید تمام یا بخشی از آن نیست
چیلان یگینسو-نیویورک تایمز| امروز انتخابات عمومی در انگلستان برگزار می‌شود و نتیجه این انتخابات اثرات بزرگ و پایداری بر این کشور و اتحادیه اروپا خواهد داشت. نظر سنجی‌های متعدد درباره اینکه کدام حزب بیشترین رای را کسب خواهد کرد انجام شده و به نظر می‌رسد حزب محافظه کار به پیروزی خواهد رسید. سال 2017 در برخی نظرسنجی‌ها حزب کارگر در سطح بالاتری قرار داشت و علت این امر، محبوبیت این حزب بین جوانان است. برای انتخابات امروز نیز تعداد زیادی از جوانان ثبت‌نام کرده‌اند.
در هفته‌های اخیر جوانان طرفدار حزب کارگر در دانشگاه‌ها برنامه‌های گسترده برای جلب آرای دانشجویان دیگر به حزب کارگر را اجرا کردند. در دانشگاه ساوث همتون دسته‌های مختلفی از این جوانان با برگه‌هایی که به‌طور مفصل دستورالعمل ثبت نام برای انتخابات روی آنها نوشته شده بود با دانشجویان دیگر صحبت می‌کردند. آنها شعارهایی نظیر «برای شغل، مسکن، خدمت به جوانان و مبارزه با تغییرات آب و هوایی رای بدهید» سر می‌دادند و به این ترتیب توجه دانشجویان را جلب می‌کردند. برنامه جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا که عموما از سوی افراد در سنین بالاتر حمایت می‌شود، از دید جوانان یک تهدید برای مسافرت، تحصیل و کار در خارج انگلستان محسوب می‌شود. جوانان همچنین به مسائلی نظیر حفاظت از محیط زیست، تحصیل و مسکن توجه خاص دارند.
در انتخابات عمومی سال 2017 حضور جوانان در انتخابات به حزب کارگر کمک کرد، به شکل غیرمنتظره‌ای تعداد کافی کرسی در پارلمان را تصاحب کند تا حزب محافظه کار را از اکثریت محروم کند. انتخاباتی که امروز برگزار می‌شود از بسیاری جهات مهم‌ترین انتخابات انگلستان در چند دهه اخیر است. حزب کارگر شهرهای بزرگ با جمعیت جوان را هدف قرار داده است. این امید در حزب کارگر وجود دارد که با جلب آرای این گروه، میزان بالای کرسی در پارلمان نصیب این حزب شود. در شمال انگلستان که به‌طور سنتی هوادار حزب کارگر است عده‌ای طرفدار جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا هستند بنابراین ضروری است که آرای این منطقه با آرای جوانان جبران شود.
دانشجویانی که به تازگی وارد دانشگاه شده‌اند و بسیاری از آنها بار نخست است که پای صندوق‌های رای حاضر می‌شوند در همه‌پرسی سال 2016 درباره جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا واجد شرایط رای دادن نبودند و اکنون هیجان خاصی برای رای دادن دارند. آن انتخابات در واقع سرنوشت این نسل را تحت‌الشعاع قرار داده و آنها معتقدند انتخابات امروز مهم‌ترین انتخاباتی است که آینده آنها را تعیین می‌کند. یکی از دانشجویان دانشگاه ساوث همپتون می‌گوید: «نسل جوان همواره نادیده گرفته می‌شود، اما در این انتخابات ترتیبی می‌دهیم که نظر ما شنیده شود. ما در انتخابات شرکت می‌کنیم و طوری رای می‌دهیم که از این وضعیت افتضاح خارج شویم.»
سال 2017 انتخابات عموما تحت‌تاثیر دو نسل جوان و نسل میانسال قرار داشت و اختلاف‌نظر بین این دو چندان شدید بود که موسسه «یو جی او وی» اعلام کرد سن جایگزین طبقه به‌عنوان خط تقسیم‌کننده سیاست در بریتانیا شده است. سال 2017 بیش از 60 درصد رای‌دهندگان بین 18 تا 29 سال از حزب کارگر حمایت کردند در حالی که 69 درصد افراد بالاتر از 70 سال به نفع حزب محافظه کار رای دادند. نسل جوان با دو موضوع یعنی برنامه جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا و یک دهه سیاست‌های ریاضت جویانه دولت محافظه کار مخالف بودند و هستند. در انتخابات امروز یکی از مهم‌ترین پرسش‌ها این است که آیا رای‌دهندگان جوان که معمولا در نظرسنجی‌ها شرکت نمی‌کنند، می‌توانند یک نتیجه غیرقابل انتظار برای انتخابات رقم بزنند یا نه.
گزارش‌ها نشان می‌دهد تعداد افراد زیر 34 سال که برای رای دادن ثبت نام کرده‌اند، امسال بسیار بیشتر از میزان مربوط به انتخابات سال 2017 است. البته این لزوما به آن معنا نیست که حضور جوانان در این انتخابات بالاتر خواهد بود. تحلیلگران می‌گویند ممکن است درباره اثر بالقوه حضور جوانان اغراق شده باشد. واقعیت این است که دانشجویان می‌توانند دو بار ثبت نام کنند: یک بار در شهر محل تولدشان و یک‌بار در شهری که در آن به دانشگاه می‌روند. البته اکثر آنها تنها در یکی از این دو محل ثبت نام کرده‌اند. نکته دیگر این است که به رغم افزایش تعداد جوانان ثبت نام کرده برای دادن رای در انتخابات، تعداد آنها در مقایسه با رای‌دهندگان در سنین بالاتر کمتر است. از سوی دیگر بخش بزرگی از کسانی که رای نمی‌دهند جوان هستند: تنها 40 تا 50 درصد جمعیت 18 تا 30 ساله در انتخابات سال‌های 2015 و 2017 رای دادند در حالی که 80 درصد افراد بالاتر از 70 سال در انتخابات شرکت کردند. ماه قبل هنگامی که بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلستان اعلام کرد انتخابات برگزار خواهد شد، بسیاری از جوانان با مطالعه برنامه‌ها و دیدگاه‌های حزب کارگر به این نتیجه رسیدند که این برنامه‌ها بهترین فرصت‌ها را برای جوانان به وجود خواهد آورد. وعده‌های حزب کارگر بسیار جذاب است: بالاترین میزان سرمایه‌گذاری در امور جوانان در بین احزاب انگلستان، حمل و نقل رایگان با اتوبوس برای تمامی افراد زیر 25 سال، افزایش حداقل دستمزد به 10 پوند و افزایش سرمایه‌گذاری در خدمات به جوانان به قسمی است که برنامه‌های محدودکننده این خدمات که از سوی حزب محافظه کار انجام شده، معکوس شود.
البته با آنکه رای‌دهندگان جوان به حزب کارگر گرایش دارند، اما رای آنها نشان می‌دهد در بین ایشان عده‌ای نیز طرفدار دیگر احزاب از جمله حزب لیبرال دموکرات و حزب سبزها هستند. لیبرال دموکرات‌ها، مخالف جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا هستند. کارشناسان معتقدند حضور جوانان در انتخابات امروز بالا خواهد بود. آنها می‌گویند تمامی شواهد حاکی است اگر یک فرد در نخستین انتخاباتی که می‌تواند شرکت کند حضور یابد این به یک عادت تبدیل خواهد شد، بنابراین رای‌دهندگان جوان که در انتخابات سال 2017 رای دادند به احتمال زیاد در انتخابات امروز پای صندوق‌ها خواهند آمد. رای‌دهندگان جدید را نیز باید به آنها اضافه کرد.
تحقیقات نشان می‌دهد پس از بحران مالی و رکود اقتصادی سال 2008 رای‌دهندگان جوان که بیشترین تاثیر را از سیاست‌های ریاضت جویانه، نرخ بالای بیکاری و کاهش خدمات دولت متحمل شده بودند، مشارکت سیاسی بالاتری داشته‌اند. با توجه به اهمیت بالای انتخابات امروز، جوانان انگیزه بالاتری برای حضور در پای صندوق‌ها دارند. همچنین آنها شهری را برای ثبت نام انتخاب کرده‌اند که رای دادن در آن بیشترین تاثیر را در تحقق هدف شان داشته باشد. هدف اصلی اکثر جوانان، تحقق نیافتن برنامه جدایی انگلستان از اتحادیه اروپاست و آنها می‌دانند که اگر حزب کارگر پیروز شود و خواستار همه پرسی مجدد شود، مردم با جدایی مخالفت خواهند کرد. زیرا اکثر آنها در سه سال اخیر در عمل با واقعیت‌ها و اثرات جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا آشنا شده‌اند.
از آنجا که لیبرال دموکرات‌ها نیز اعلام کرده‌اند برنامه جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا را لغو خواهند کرد. احتمالا رای جوانان بین حزب کارگر و حزب لیبرال دموکرات تقسیم خواهد شد اما از آنجا که رای حزب لیبرال دموکرات بالا نخواهد بود جوانان به حزب کارگر رای می‌دهند تا رای شان هدر نرود. انگیزه دیگر آنها نارضایتی درباره به حاشیه رانده شدن است. این دیدگاه در آنها وجود دارد که از سوی دولت محافظه کار به حاشیه رانده شده‌اند و برای اثبات نادرست بودن آن وارد انتخابات می‌شوند. نظرسنجی‌ها و تحقیقات سال‌های اخیر نشان می‌دهد جوانان به علل گوناگون به حزب کارگر گرایش پیدا کرده‌اند. البته مخالفت با جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا و سیاست‌های ریاضت جویانه دولت محافظه کار مهم‌ترین علل این گرایش است.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/137029/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد

برگزاری نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان

ساماندهی لندفیل سراوان 84 درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی

محله شِیخانبَر لاهیجان مقصد محله مج خبر

دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری

داستانک/ سمعک با کارکرد متفاوت

مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت پلمپ شد

یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است

پروژه قزوین-رحیم آباد-کلاچای می‌تواند پیشران توسعه باشد

دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

مقوله حجاب اولویت دانشگاه است

رقابت بیش از 27 هزار داوطلب گیلانی در نوبت اول کنکور سراسری

«پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم

حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است

مسدود شدن 9 حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رودبار

مرمت بند‌های تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون

جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان

پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران

تارتار: یکی از اهداف اصلی ملوان کسب مقام قهرمانی جام حذفی است

برای خریدن کتاب هایی درباره اهل بیت(ع) به چه چیزهایی باید توجه شود؟

هر دختری باید کفش سفید داشته باشد

شورای گفتگوی بخش خصوص با دولت و بانک‌های گیلان

تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت

نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشگاهی گیلان

ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد

بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد

اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.

هدف دولت سیزدهم کاهش بار ترافیکی در کلانشهر رشت است

گیلان با 90 همت فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه اکسپو حضور دارد

کیش برترین منطقه آزاد در حوزه‌ی اقتصادی شد

وقتی درد دل می‌کند؛ گوش باش، نگاه باش

رنگ کردن مو و ابرو با نسکافه

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

تصویری دیده نشده از هشتاد سال قبل میدان شهرداری رشت

پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت

تصویری از هشتاد سال قبل میدان شهرداری رشت

پدر شهید «جعفر نعمت زاده» دیار حق را لبیک گفت

کیش در صدر مناطق آزاد نشست/ تقدیر ویژه‌ی معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان رتبه‌ی برتر روابط عمومی و تصویرسازی

اجرای موسی عصمتی میلیونی شد

کسب مقام قهرمانی و سومی تیم گیلان در رقابت‌های آب‌های آرام کشور

منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار

دعوت 60 کاراته‌کا به مرحله دوم انتخابی تیم امید و جوانان

نفرات دعوت شده به مرحله دوم انتخابی تیم ملی کاراته مشخص شدند

از زر و سیم جهان پاس نظر باید داشت

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد

نیشکر هفت تپه؛ از سرخط اعتصابات کارگری به پیشتازی سنگر تولید

امنیت شغلی در گرو تداوم چرخ تولید کارخانجات است

بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان