نسیم گیلان

آخرين مطالب

پربازدیدترین ویدیوهای YouTube Gaming مرتبط با تقلب و کلاهبرداری هستند علمي

  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - پربازدیدترین ویدیوهای YouTube Gaming مرتبط با تقلب و کلاهبرداری هستند
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6091793
٣١
٠
زومجی / براساس گزارشی که به‌تازگی منتشر شده، پربازدیدترین ویدیوهای یوتیوب گیمینگ مرتبط با تقلب در بازی‌‌ها هستند و به کلاهبرداری از کاربران یا دزدی اطلاعات آنها می‌پردازند.
یوتیوب از ماه‌ها پیش تلاش کرده تا با کانال اختصاصی مربوط به بازی‌های ویدیویی خود که با نام یوتیوب گیمینگ شناخته می‌شود، به رقیب قدرتمندتری برای پلتفرم استریم توییچ تبدیل شود. اما براساس تازه‌ترین گزارش‌های منتشر شده، به‌نظر می‌رسد که YouTube Gaming با مشکلی جدی از سوی کلاهبرداران، سازندگان کدهای تقلب در بازی‌ها و همچنین ربات‌ها مواجه شده است.
در ماه ژانویه، هر هفت ویدیوی پربازدید کانال یوتیوب گیمینگ، شامل تبلیغاتی بودند که به نحوه تقلب کردن در بازی‌ها اشاره می‌کردند. این ویدیوها بینندگان خود را به وبسایت‌های نامعتبری که در همین زمینه فعالیت می‌کنند هدایت کرده‌اند. این موضوع در ماه جاری میلادی یعنی فوریه هم ادامه پیدا کرده است؛ پنج تا از هفت ویدیوی پربازدید کانال‌های یوتیوب گیمینگ در هفته گذشته به تبلیغات تقلب در بازی‌ها مربوط می‌شدند. برای مثال در زمان نوشتن این مقاله، ویدیویی که روی آن صدای یک پسر نوجوان شنیده می‌شود و روشی برای افزایش پول در بازی GTA V را توضیح می‌دهد، 11000 بیننده همزمان دارد. در این ویدیو به بازیکن‌ها گفته می‌شود که با استفاده از یک ایراد فنی در سرورهای راک‌استار می‌توانند هر مقدار پولی که می‌خواهند را در بازی به‌دست آورند.
در این ویدیو از بازیکن‌های GTA 5 خواسته شده تا به یک وبسایت به اسم Perfect Glitches بروند و گیمرتگ خود را به همراه مقدار پولی که می‌خواهند (حداکثر 10 میلیارد دلار در هر روز!) وارد کنند و سپس روی دکمه Generate بزنند. اما قبل از این کار، آنها برای اینکه ثابت کنند ربات نیستند باید اطلاعات شخصی خود را در دو وبسایت دیگر به ثبت برسانند.
نکته جالب این است که در چت‌باکس کنار این ویدیو پیام‌های اعتراض‌آمیز از سوی کاربران دیده می‌شوند. فردی اعلام کرده که هنوز پولی را در بازی دریافت نکرده است؛ همچنین شخص دیگری گفته که تمام مراحل را انجام داده اما هنوز تغییری مشاهده نکرده است. این استریم زنده که معمولاً جزو پربازدیدترین ویدیوهای یوتیوب گیمینگ است، در هفته گذشته بیش از 21 ساعت به‌صورت زنده پخش شد و آمار بازدید خود را به 1.1 میلیون رساند.
اکانتی که این ویدیو را به نمایش گذاشته Queen PSH نام دارد که از سال 2016 فعالیت می‌کند و معمولاً چنین ویدیوهایی را به اشتراک می‌گذارد. آلن زاک، مدیر بخش امنیت اطلاعات در موسسه ZeroFox درباره مشاهده چنین ویدیوهایی به کاربران هشدار داده و اعلام کرده است که وارد کردن اطلاعات شخصی مثل آدرس یا شماره کارت اعتباری در وبسایت‌های ناشناس می‌تواند خطرات زیادی به همراه داشته باشد. در بیشتر مواقع این وبسایت‌ها اقدام به فروش اطلاعات شخصی کاربران می کنند و گاهی هم با وعده دادن کد تقلب یا پول در بازی‌ها، یک بدافزار را در کامپیوتر افراد دانلود کرده و به جاسوسی یا سایر کار‌های غیرقانونی می‌پردازند. آلن با بررسی وبسایتی که Queen PSH به آن لینک داده بود، متوجه شد که این وبسایت به یک شبکه 18 تایی از سایت‌های دیگر مرتبط است که عموما با موضوع تقلب در بازی‌ها یا پخش ویدیوهای غیراخلاقی فعالیت می‌کنند.
در حالی که طی یکی دو ماه گذشته بسیاری از کانال‌های تبلیغ‌کننده تقلب در بازی‌ها ناپدید شده‌اند، اما هنوز هم تعداد زیادی از کاربران قدیمی یوتیوب گیمینگ اقدام به انتشار چنین محتواهایی می‌کنند. برای مثال یکی از همین کانال‌ها گربه‌ای را در یک کلاه روسی نشان می‌دهد که به تبلیغ افزایش پول در بازی می‌پردازد. در قسمت بالا و سمت چپ این ویدیو شخصیت استیچ از انیمیشن Lilo and Stitch در حال رقصیدن است. این ویدیو که در زمان نوشتن این مقاله حدود 10 هزار کاربر مشغول تماشای آن بودند، بینندگان خود را به انجام یک بازی شوتر به اسم Standoff 2 تشویق می‌کرد.
البته بعید به‌نظر می‌رسد که این میزان بازدیدهای عجیب و غریب مربوط به کاربران واقعی باشند. اکثر این کانال‌ها سعی می‌کنند تا با استفاده از ربات‌های جذب ترافیک، بازدید خود را افزایش دهند و از این طریق در قسمت ویدیو‌های برتر YouTube Gaming دیده شوند.
طبق اعلام موسسه آماری Stream Hatchet، متوسط میزان بازدید پنج ویدیوی برتر با موضوع تقلب در بازی‌ها طی هفته گذشته برابر با 11600 بود که وقتی این میزان را با تعداد افرادی که در گفتگوها از طریق چت‌باکس شرکت می‌کنند یا تعداد فالوورهای جدید این کانال‌ها مقایسه می‌کنیم، احتمال اینکه درصد بالایی از بازدید آنها را ربات‌ها تشکیل دهند، بسیار زیاد است. برای نمونه یکی از ویدیوهایی که به تبلیغ شیوه تقلب در بازی Escape From Tarkov می‌پردازد، در زمان نگارش این مقاله 11615 بیننده همزمان داشت، در حالی که فقط 1440 نفر این کانال را دنبال می‌کردند. همچنین یک ویدیو دیگر که تقلب در نسخه موبایل بازی PUBG را آموزش می‌داد 9360 بیننده داشت، ولی تعداد مشترکان آن فقط 1600 نفر بودند.
حتی بعضی از کانال‌ها سعی می‌کنند تا از روش‌های دیگر برای بالا بردن تعداد بازدیدها که در نهایت منجر به افزایش محبوبیت آنها می‌شود استفاده کنند. یکی از این کانال‌ها که به تبلیغ پول رایگان در بازی Roblox می‌پردازد، از افراد می‌خواهد که کانال را دنبال کرده و علاوه بر لایک کردن استریم، به مدت یک هفته به‌طور مداوم در آن حضور داشته باشند تا بتوانند پول رایگان خود را دریافت کنند.
وجود چنین مشکلاتی در یوتیوب گیمینگ می‌تواند سایر اقدامات مثبت این پلتفرم را به حاشیه ببرد. طی سال گذشته، یوتیوب تعدادی از استریمرها و کانال‌های مهم توییچ را تصاحب کرده است که شامل بازی‌های پرطرفدار اکتیویژن بلیزارد مثل Call of Duty ،Overwatch و Hearthstone می‌شوند. در حالی که یوتیوب گیمینگ تلاش می‌کند تا هر روز کیفیت محتوای خود را افزایش دهد، از نظر تعداد ساعت‌های بازدید نیز به آمار خوبی دست پیدا کرده است. توییچ در ماه گذشته 842.5 میلیون ساعت بازدید داشت، در حالی‌ که یوتیوب گیمینگ 358.3 میلیون ساعت را به ثبت رساند. این آمار نسبت به 287.4 میلیون ساعت در سال گذشته پیشرفت قابل توجهی را برای یوتیوب نشان می‌دهد.
طبق گزارش‌هایی که Stream Hatchet و Arsenal.gg ارائه کرده‌اند، حداقل بخشی از آمار بازدید ساعتی یوتیوب گیمینگ مربوط به کانال‌های تبلیغ‌کننده تقلب یا پول رایگان در بازی‌ها است. براساس اعلام این سازمان‌ها، چیزی بین 39.8 تا 47.4 میلیون ساعت از بازدیدهای یوتیوب گیمینگ در ماه ژانویه مربوط به 7 کانال پربازدید هستند که اقدام به تبلیغ سرویس‌ها و نرم‌افزارهای غیرقانونی در بازی‌های آنلاین می‌کنند.
یوتیوب سال‌هاست که با موضوع تقلب در بازی‌ها و افرادی که از این طریق اقدام به کلاهبرداری می‌کنند، دست و پنجه نرم می‌کند. در سال 2018 ویدیوهایی که به تبلیغ پول رایگان در بازی Fortnite می‌پرداختند در سراسر یوتیوب پخش شده بودند. در آن زمان ZeroFox گزارشی را منتشر کرد که نشان می‌داد بیش از 1390 ویدیو که مجموعه بازدید آنها به بیشتر از چند میلیون می‌رسید، در یوتیوب منتشر شدند و از کاربران خواستند تا در ازای وارد کردن اطلاعات شخصی خودشان، پول رایگان در بازی فورتنایت دریافت کنند.
شیوع ویدیوهای مرتبط با تقلب در بازی‌ها در کانال‌های یوتیوب گیمینگ یادآور جنگ سنگینی است که بین پلتفرم‌های استریم ویدیوهای بازی مانند توییچ، یوتیوب گیمینگ، میکسر و فیسبوک گیمینگ وجود دارد. اگرچه پلتفرم توییچ هم با مشکلات مربوط به خودش مواجه است، اما حداقل پربازدیدترین ویدیوهای آن شامل تبلیغات یا تقلب در بازی‌ها نمی‌شوند. به‌نظر می‌رسد یوتیوب گیمینگ هنوز راه درازی برای رسیدن به توییچ و غلبه بر این پلتفرم محبوب در پیش داشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/158645/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونمایی از لوح ثبتی مهارت سنتی فراوری چای دستی در لاهیجان

لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید

رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان

مناسبت روز/ جمعه، 7 اردیبهشت‌ماه

داستانک/ انسان های بازنده

بعضی از رنج ها‌‌‌‌‌‌‌ را نمیشه حل کرد!

ماجرای قتل هولناک پدر به دست دختر جوانش

محاکمه یک پرستار قلابی به جرم قتل زن مسن

عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند

اجرای بیش از 20 ویژه برنامه درهفته عقیدتی سیاسی

تاج شهرستانی عضو شورای شهر رشت 6 ماه تعلیق شد

لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 7 اردیبهشت 1403

آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش

شاعرانه/ چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو

بخشی از کتاب/ چون که او گل من است

دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد

برگزاری نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان

ساماندهی لندفیل سراوان 84 درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی

محله شِیخانبَر لاهیجان مقصد محله مج خبر

دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری

داستانک/ سمعک با کارکرد متفاوت

مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت پلمپ شد

یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است

پروژه قزوین-رحیم آباد-کلاچای می‌تواند پیشران توسعه باشد

دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

مقوله حجاب اولویت دانشگاه است

رقابت بیش از 27 هزار داوطلب گیلانی در نوبت اول کنکور سراسری

«پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم

حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است

مسدود شدن 9 حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رودبار

مرمت بند‌های تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون

جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان

پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران

تارتار: یکی از اهداف اصلی ملوان کسب مقام قهرمانی جام حذفی است

برای خریدن کتاب هایی درباره اهل بیت(ع) به چه چیزهایی باید توجه شود؟

هر دختری باید کفش سفید داشته باشد

شورای گفتگوی بخش خصوص با دولت و بانک‌های گیلان

تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت

نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشگاهی گیلان

ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد

بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد

اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.

هدف دولت سیزدهم کاهش بار ترافیکی در کلانشهر رشت است

گیلان با 90 همت فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه اکسپو حضور دارد

کیش برترین منطقه آزاد در حوزه‌ی اقتصادی شد

وقتی درد دل می‌کند؛ گوش باش، نگاه باش

رنگ کردن مو و ابرو با نسکافه

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری