نسیم گیلان

آخرين مطالب

در نشست بررسی اجرای طرح کاپ در منطقه 22 مطرح شد؛

آموزش چهره به چهره 2000 نفر از ساکنین شهرک صدرا شهرداری تهران

آموزش چهره به چهره 2000 نفر از ساکنین شهرک صدرا
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - نشست بررسی اجرای طرح کاپ در منطقه 22، با حضور معاون خدمات شهرداری تهران و شهردار منطقه 22 برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 22، علی نوذرپور در جلسه ارزیابی اجرای طرح کاپ که با حضور مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران و صدرالدین علیپور مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند در سالن اجتماعات شهرداری منطقه 22 برگزار شد، گفت: تا قبل از شیوع بیماری کرونا ماهیانه تا 18 درصد تفکیک زباله در منطقه را تجربه کردیم. همه همکاران وقت و انرژی خوبی را در این حوزه گذاشته اند. موضوع تفکیک پسماند از موضوعات دارای اولویت در منطقه 22 است. کار در این حوزه دیر انجام شده است و باید در مدت دوره یکساله باقی مانده، تمام توان و انرژی خود را برای محقق شدن این هدف پای کار بیاوریم.
شهردار منطقه 22 در ادامه افزود: در حوزه آموزش با مجموعه صدا و سیما طی دو سال گذشته هماهنگی و همکاری های لازم انجام شده است. در بخشی از برنامه عمو پورنگ به موضوع مدیریت پسماند پرداخته شده است. در شبکه های پرمخاطب، طرح کاپ معرفی می شود که می تواند بر آموزش جوانان، نوجوانان و خانواده ها تاثیرگذار باشد. برای اجرای موفق طرح باید امکانات لازم از جمله ماشین های مکانیزه برای تخلیه مخازن را داشته باشیم. برخی مخازن فاقد پدال بوده و یا امنیت از سرقت را ندارند. نباید اجازه دهیم کمبود امکانات موجب نارضایتی شهروندان شود.
او ادامه داد: رشد جمعیت منطقه در حال افزایش است. با وجود محلات جدید که در حال شکل گیری است زیرساخت های اولیه در برخی شهرک ها مانند شهرک الهیه و مروارید شهر فراهم نیست. تامین اعتبار برای رفع نیازهای اولیه منطقه بسیار جدی است. به میزانی که برنامه درست و خوب عمل کند و شهرداری دچار مشکل نباشد، مردم نیز همراهی خواهند کرد.
نوذرپور در ادامه گفت: یکی از عوامل نارضایتی مردم، ایستگاه میانی کوهک است که یک مسئله اجتماعی در منطقه محسوب می شود. وجود شیرابه و بوی بد و تراکنش زباله ها در حمل و نقل موجب شکایت مردم به سازمان پسماند شده است که امیدواریم با اجرای هر چه سریعتر این طرح تاثیر جدی در بحث های زیست محیطی داشته باشیم.
یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران نیز در این نشست با اشاره به اینکه دلیل انتخاب منطقه 22 به عنوان پایلوت طرح، حساسیت در اجرای کار و اشراف شهردار منطقه به موضوع پسماند است گفت: غالب بافت های مسکونی منطقه مجتمع های مسکونی هستند و شهروندان تا حدودی از نظر مالی و اقتصادی در یک سطح هستند و در زمینه آموزش و آگاه سازی با شهرداری همراهی خواهند کرد.
یزدانی گفت: در بحث آموزش و آگاه سازی مردم، باید صدا و سیما و رسانه ها را پای کار بیاوریم. پسماند و تفکیک زباله یک کار ویژه است که در مورد آن کم کاری شده است و باید بتوانیم مشارکت مردم را جذب کنیم. همه با همکاری و هماهنگی هم تلاش کنیم تا این اتفاق مهم رخ بدهد.
معاون خدمات شهری منطقه 22 در این نشست در ارائه گزارش اجرای طرح کاپ گفت: به منظور ارائه روش مدیریت بهینه پسماندهای شهری در شهرک صدرا با جمعیت حدود 5000 نفر واقع در ناحیه 2 به عنوان اولین پهنه اجرای طرح در منطقه 22 که از اواخر خردادماه آغاز شده است؛ از تعداد 170 مخزن زباله تر و خشک دریافت شده از سازمان مدیریت پسماند، تعداد 163 مخزن به ساکنین تحویل داده شده است و از تعداد 35 مخزن 1100 لیتری فلزی تعداد 29 مخزن حذف شده است.
صفایی در باره اقدامات شاخص در حوزه اطلاع رسانی و آموزش گفت: به 2000 نفر از ساکنین شهرک صدرا آموزش چهره به چهره و دو مرحله نظرسنجی برای بررسی وضعیت موجود و بررسی نظرات ساکنین در مورد فرایند اجرا و چالش ها انجام شده است. ستاد اجرای طرح و استقرار کارشناسان جهت آموزش و پاسخگویی به شهروندان تشکیل شده است. تعداد 500 پیامک اطلاع رسانی به روسای بلوک های مسکونی ارسال شده است و تا کنون بیست درصد تفکیک پس از اجرای طرح در محله صدرا انجام شده است.
او در ادامه افزود: امیدواریم بتوانیم با توزیع درست و حجم مناسب مخزن ها این طرح را با موفقیت انجام دهیم.
شیرزادی مشاور آموزش شهروندی و اجرای طرح کاپ نیز در این نشست گفت: پیش نویس قانون پسماند تهیه شده است که نیاز به ویرایش و در اختیار قراردادن مردم دارد. آقای نوذرپور بنیانگذار کانون مدیریت پسماند هستند که از سال های گذشته حمایت های زیادی در اجرای این طرح داشته اند. ما باید مردم را آگاه کنیم که تفکیک پسماند از دغدغه های طبیعی مردم است. مردم باید بدانند اجرای قوانین پسماند از وظایف ذاتی آنان است.
او افزود: شهروندان باید بیاموزند که چگونه تولید زباله را کاهش دهند. انجام تبلیغات محیطی گسترده برای آگاه سازی مردم لازم است. از مردم نظرسنجی و نیازسنجی شود چه پیشنهادی برای مدیریت پسماند دارند.
شیرزادی افزود: یک برنامه واقعی انجام شود. تغییر ساختار تفکر اجتماعی بسیار پراهمیت تر از تغییرات فیزیکی در محیط است. برای ایجاد سرمایه اجتماعی زمان لازم داریم. این کار اعتماد سازی می خواهد باید چالش را به مردم معرفی کنیم تا مردم مشکل پسماند را مشکل خودشان بدانند. با آمار واقعی کار را جلو ببریم و مطالعات جامعه شناسی و تحلیلی که انجام می شود، نتیجه آن را به مردم اطلاع دهیم. موانع زیادی در اجرای کار وجود دارد ولی همگی قابل حل هستند. اگر خودمان موضوعی را قبول کنیم خودبخود به فرهنگ تبدیل می شود.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/190707/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای قتل هولناک پدر به دست دختر جوانش

محاکمه یک پرستار قلابی به جرم قتل زن مسن

عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند

اجرای بیش از 20 ویژه برنامه درهفته عقیدتی سیاسی

تاج شهرستانی عضو شورای شهر رشت 6 ماه تعلیق شد

لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 7 اردیبهشت 1403

آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش

شاعرانه/ چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو

بخشی از کتاب/ چون که او گل من است

دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد

برگزاری نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان

ساماندهی لندفیل سراوان 84 درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی

محله شِیخانبَر لاهیجان مقصد محله مج خبر

دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری

داستانک/ سمعک با کارکرد متفاوت

مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت پلمپ شد

یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است

پروژه قزوین-رحیم آباد-کلاچای می‌تواند پیشران توسعه باشد

دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

مقوله حجاب اولویت دانشگاه است

رقابت بیش از 27 هزار داوطلب گیلانی در نوبت اول کنکور سراسری

«پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم

حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است

مسدود شدن 9 حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رودبار

مرمت بند‌های تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون

جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان

پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران

تارتار: یکی از اهداف اصلی ملوان کسب مقام قهرمانی جام حذفی است

برای خریدن کتاب هایی درباره اهل بیت(ع) به چه چیزهایی باید توجه شود؟

هر دختری باید کفش سفید داشته باشد

شورای گفتگوی بخش خصوص با دولت و بانک‌های گیلان

تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت

نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشگاهی گیلان

ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد

بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد

اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.

هدف دولت سیزدهم کاهش بار ترافیکی در کلانشهر رشت است

گیلان با 90 همت فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه اکسپو حضور دارد

کیش برترین منطقه آزاد در حوزه‌ی اقتصادی شد

وقتی درد دل می‌کند؛ گوش باش، نگاه باش

رنگ کردن مو و ابرو با نسکافه

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

تصویری دیده نشده از هشتاد سال قبل میدان شهرداری رشت

پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت

تصویری از هشتاد سال قبل میدان شهرداری رشت

پدر شهید «جعفر نعمت زاده» دیار حق را لبیک گفت

کیش در صدر مناطق آزاد نشست/ تقدیر ویژه‌ی معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان رتبه‌ی برتر روابط عمومی و تصویرسازی

اجرای موسی عصمتی میلیونی شد