از طریق ویدئو کنفرانس
تولید و عرضه مرغ رتبه بندی در استان گیلان آغاز شد
يکشنبه 14 مهر 1398 - 12:15:00
|
|
نسیم گیلان - رشت- تولید و عرضه مرغ رتبهبندی در استان گیلان امروز همزمان با سراسر کشور از طریق ویدئو کنفرانس به مناسبت با روز ملی دامپزشکی آغاز شد.
به گزارش خبرنگار مهر ، تولید و عرضه مرغ رتبه بندی در استان گیلان صبح یکشنبه همزمان با سراسر کشور و به مناسبت روز ملی دامپزشکی از طریق ویدئو کنفرانس و با ارتقا نامه کیفیت بهداشتی به یکی از صاحبان کشتارگاه صنعتی آغاز شد. مدیرکل دامپزشکی گیلان در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه اعطای این رتبه بندی A و A+ به کشتارگاهها امکان صادرات محصولات خود را می دهد، اظهار کرد: تاکنون 14 استان موفق به دریافت ارتقا نامه کیفیت بهداشتی در تولید و عرضه مرغ شده اند. سهراب عاقبتی در ادامه به فعالیت هفت کشتارگاه در استان گیلان اشاره کرد و افزود: از این تعداد کشتارگاه تاکنون سه کشتارگاه در شهرستانهای رشت، صومعه سرا و رودبار موفق به دریافت رتبه A شده اند. وی با بیان اینکه این کشتارگاهها تنها از نظر شیوه و تکنیک تولید و توزیع مرغ با سایر کشتارگاهها متفاوت هستند وگرنه از نظر بهداشتی تمام کشتارگاهها در یک سطح قرار دارند، ادامه داد: براساس این طرح رتبهبندی با در نظر گرفتن نوع تجهیزات و امکانات انجام شده و کشتارگاهها به درجه A+، A و B تقسیم بندی می شوند. عاقبتی افزود: بسته بندی و عرضه مرغ کامل و نیز قطعه بندی شده در قالب سه رتبه A، + A و B به ترتیب با رنگ سبز، آبی و نارنجی خواهد بود. گفتنی است استان گیلان با داشتن هفت کشتارگاه صنعتی و ظرفیت 28 هزار قطعه در ساعت حدود 30 درصد گوشت مرغ تهران را تأمین می کند.
http://www.gilan-online.ir/fa/News/123907/تولید-و-عرضه-مرغ-رتبه-بندی-در-استان-گیلان-آغاز-شد
|