نسیم گیلان
مقایسه گوگل پیکسل 4 با گوگل پیکسل 3
سه شنبه 23 مهر 1398 - 22:21:12
نسیم گیلان - مقایسه گوگل پیکسل 4 با گوگل پیکسل 3 7
١٦٠
٠
گجت نیوز / به بهانه‌ی معرفی چهارمین نسل از گوشی‌های شرکت گوگل، قصد داریم به مقایسه گوگل پیکسل 4 با گوگل پیکسل 3 (Google Pixel 4 vs Pixel 3) همراه با مشخصات فنی آن‌ها بپردازیم.
گوگل سرانجام از چهارمین نسل گوشی‌های پیکسل پرده برداری کرد. این خانواده مطابق چند سال گذشته شامل دو عضو معمولی و بزرگ‌تر به نام ایکس ال است که تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. هرچند این تفاوت‌ها در نسل جدید به حداقل رسیده و بیشتر اندازه و ابعاد را در بر می‌گیرد.
با تمام این تفاسیر، در اینجا می‌خواهیم به مقایسه گوگل پیکسل 4 با گوگل پیکسل 3 بپردازیم و ببینیم عوض کوچک دو نسل اخیر گوشی‌های گوگل چه تفاوت‌ها و یا شاید شباهت‌هایی با یکدیگر دارند. بیایید مشخصات فنی این دو گوشی را در کنار یکدیگر بگذاریم.
طراحی و نمایشگر
از نظر طراحی تفاوت خیلی چشمگیری روی قاب جلویی دیده نمی‌شود. این تغییر بیشتر به قاب پشتی گوشی، جایی که حالا یک ماژول مربعی شکل در بالا سمت چپ،‌ چیزی شبیه به آنچه در گوشی‌های نسل جدید گوگل دیده‌ایم قرار دارد. این ماژول از دو دوربین میزبانی می‌کند. ضمنا دیگر قاب پشتی از دو بافت جداگانه استفاده نشده است و طراحی مینیمالی را مشاهده می‌کنیم.
یکی دیگر از تفاوت‌های مهم، حذف اسکنر اثر انگشت از روی قاب پشتی نسل جدید گوشی گوگل است. صاحب اندروید روی این قاب پشتی فقط ماژول دوربین و لوگوی خود را قرار داده است.
به جلو می‌رویم، جایی که یک نمایشگر بزرگ‌تر 5.7 اینچی جایگزین نمایشگر 5.5 اینچی پیکسل 3 شده است. این نمایشگر حالا فضای بیشتری از قاب جلویی (82.8 درصد به جای 77.2 درصد) را از آن خودش کرده است و حاشیه‌های اضافی کوچک‌تر از قبل شده‌اند.
وضوح نمایشگر گوگل پیکسل 4 همچنان برابر با 1080×2160 پیکسل بوده، از فناوری HDR و نمایشگر همیشه روشن برخوردار است. اما نرخ رفرش آن افزایش خوبی پیدا کرده و حالا به 90 هرتز رسیده است. به لطف این نرخ، بازی‌ها روان‌تر اجرا می‌شود و تولید رنگ بهتری نیز صورت می‌گیرد.
سخت افزار و امکانات
زیر قاب، در مقایسه گوگل پیکسل 4 با گوگل پیکسل 3 تراشه‌ی اسنپدراگون 845 جای خودش را به تراشه‌ی مدرن‌تر اسنپدراگون 855 داده است. یک پردازشگر گرافیکی مدرن‌تر به نام آدرنو 640 را نیز می‌توان در این پکیج قدرتمند یافت. از دیگر بخش‌های پیشرفت کرده می‌توان به حضور یک رم با ظرفیت بیشتر (6 به جای 4 گیگابایت) اشاره کرد که می‌تواند به اجرای هر چه روان‌تر اپلیکیشن‌ها کمک کند.
ضمنا، همانطور که گفته شد گوگل اسکنر اثر انگشت را از روی قاب پشتی حذف کرده است و تنها راهکار امنیتی ارائه شده از سوی آن‌ها، یک سیستم تشخیص چهره‌ی ایمن است که در بالای نمایشگر قرار دارد. اسپیکرها همچنان استریو هستند، جک 3.5 میلی‌متری وجود ندارد و همانند همتای قدیمی خود، راهی برای افزایش فضای ذخیره سازی 64 یا 128 گیگابایتی این گوشی نیز وجود ندارد.
ظرفیت باتری در پیکسل 4 از 2915 به 2800 میلی‌آمپر ساعت رسیده است که تغییر چشمگیری محسوب نمی‌شود و به لطف یک تراشه‌ی مدرن‌تر، قطعا بهبودهایی در عمر باتری حاصل شده است. این باتری همچنان از فناوری شارژ سریع 18 وات و شارژ بیسیم Qi نیز پشتیبانی می‌کند.
اما شاید بزرگ‌ترین تفاوت این دو نسل، اضافه شدن سیستم Motion Sense به نسل چهارم پیکسل باشد. به لطف این فناوری، شما می‌توانید گوشی خود را بدون نیاز به لمس صفحه، از راه دور کنترل کنید. یک سنسور در بالای نمایشگر قرار دارد که وظیفه‌ی تشخیص حرکات دست شما را بر عهده دارد. به طور مثال می‌توانید آهنگ در حال پخش را به جلو بزنید یا یک تماس دریافتی را بی‌صدا کنید.
همچنین به لطف فناوری تشخیص چهر‌ه‌ی پیشرفته، دیگر نیازی به اسکن اثر انگشت شما نبوده و فقط با قرار گرفتن صورت شما در جلوی گوشی، قفل صفحه باز می‌شود. گوگل ادعا می‌کند این گوشی دارای سریع‌ترین بازکننده‌ی قفل صفحه‌ی چهره‌ای است.
دوربین
دوربین، یکی از مهم‌ترین بخش‌هاییست که گوگل توجه زیادی به آن دارد و هرساله آن را در گوشی‌های خود ارتقاء می‌بخشد. در حالی که پیکسل 3 از یک دوربین تک لنز 12.2 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8 بهره می‌برد، این لنز در پیکسل 4 نور بیشتری را جذب کرده و دیافراگم آن به f/1.7 رسیده است. این دوربین همچنان دارای فوکوس خودکار تشخیص فاز Dual Pixel و یک لرزشگیر اپتیکال است.
اما در پیکسل 4 یک دوربین ثانویه نیز اضافه شده است. این دوربین تله فوتو دارای یک سنسور 16 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 است که قادر به ارائه‌ی زوم 2 برابری اپتیکال خواهد بود. این دوربین نیز از فوکوس خودکار تشخیص فاز Dual Pixel و لرزشگیر اپتیکال بهره می‌برد.
دیگر تفاوت‌ها بین دوربین این دو گوشی نرم افزاری است. در نسل جدید، عکاسی پرتره بهبود پیدا کرده و حالا می‌تواند به خوبی مو و خز را شناسایی کند و عکس‌های پرتره‌ای در سطح دوربین‌های SLR را ثبت کند. با حالت عکاسی Night Sight نیز می‌توانید به لطف اکسپوژر طولانی، یک عکس از آسمان پر ستاره بگیرید. همچنین اپلیکیشن دوربین این گوشی، به شما قابلیتی به نام Dual Exposure را ارائه می‌کند که به لطف آن در هنگام عکاسی می‌توانید نور و سایه را تنظیم کنید.

http://www.gilan-online.ir/fa/News/125750/مقایسه-گوگل-پیکسل-4-با-گوگل-پیکسل-3
بستن   چاپ