نسیم گیلان
تولید گوشت آبزیان در لاهیجان ‎ افزایش یافت
سه شنبه 1 بهمن 1398 - 9:22:56 AM
ایرنا
نسیم گیلان - لاهیجان- رئیس اداره شیلات شهرستان لاهیجان گفت :در سال جاری از 223 مزرعه موجود در شهرستان لاهیجان 564 تن گوشت آبزیان تولید شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است .

عباس نیک بخش روز سه شنبه با اشاره به اینکه در سال 97 حدود 448 تن گوشت آبزیان درشهرستان لاهیجان تولید شد،افزود :حدود 211مزرعه گرم آبی و 12 مزرعه سردابی در شهرستان لاهیجان فعالیت دارد که این مزارع در زمینه تولید ماهیان زینتی و خاویاری نیز فعالیت می کنند.
وی اظهار داشت: در شهرستان لاهیجان به صورت مستقیم 235 نفر در حوزه آبزی پروری اشتغال دارند.
وی مهمترین مشکلات حوزه آبزی پروری در شهرستان را صدور پروانه جدید برای حفر چاه جدید برای پرورش ماهی عنوان و اضافه کرد: اداره امور اراضی برای زمین های زیر یک هکتار نیز برای احداث مزارع مجوز صادر نمی کند که در حال رایزنی هستیم تا این مشکل برطرف شود تا هم اشتغال بیشتری ایجاد شود و هم شاهد رشد بیشتر تولید آبزیان در شهرستان لاهیجان باشیم.
نیک بخش خاطرنشان کرد :ماهیان تولید شده در شهرستان لاهیجان علاوه بر بازار داخلی به شهرستان ها و استان های همجوار هم صادر می شود .
رئیس اداره شیلات شهرستان لاهیجان گفت:شهرستان لاهیجان در قسمت تولید ماهیان سردآبی 6 دهم درصد و ماهیان گرمابی یک درصد از تولید آبزیان استان گیلان را به خود اختصاص داده است.
لاهیجان در 40کیلومتری شرق مرکز گیلان قرار دارد و چای ، برنج ، ابریشم و تولید آبزیان از عمده تولیدات این شهرستان محسوب می شود.
 
 

http://www.gilan-online.ir/fa/News/148418/تولید-گوشت-آبزیان-در-لاهیجان-‎-افزایش-یافت
بستن   چاپ