نسیم گیلان
واشنگتن پست: انفعال ترامپ، انگیزه مداخله در انتخابات آتی را به روسیه می‌دهد
چهارشنبه 2 بهمن 1398 - 22:25:28
نسیم گیلان - واشنگتن پست: انفعال ترامپ، انگیزه مداخله در انتخابات آتی را به روسیه می‌دهد
٧١٤
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6003660
-->
ایسنا / متن پیش رو در ایسنا منتشر شده و انتشار آن در آخرین خبر به معنای تایید تمام یا بخشی از آن نیست
انتشار گزارش حمله سایبری سرویس اطلاعات نظامی روسیه به شرکت هولدینگ اوکراینی "بوریسما" برای بسیاری تعجب برانگیز نبوده است و احتمال مداخله روسیه در انتخابات 2020 نیز برای رای‌دهندگان آمریکایی مساله‌ای دور از ذهن نیست اما یکی از دلایل احتمال بروز چنین مداخلاتی از سوی روسیه می‌تواند این باشد که آمریکا ابزار فشار کافی را برای دست برداشتن مسکو از این کار ارائه نکرده و روسیه می‌داند که ملزم به پرداخت بهای سنگینی برای اینگونه نفوذها نیست.
روزنامه واشنگتن پست در سرمقاله خود با اشاره به گزارشی که اخیرا درباره نفوذ یک نهاد اطلاعاتی روسیه به شرکت نفت اوکراینی "بوریسما" منتشر شده، بر لزوم اقدام جدی مقامات آمریکایی علیه مداخله مسکو تاکید کرده و انفعال واشنگتن در برابر این تهدید انتقاد کرده است.
این روزنامه در سرمقاله خود نوشته است: این هشدار دهنده است که واکنش‌ها نسبت به گزارش یک شرکت امنیت سایبری مبنی بر حمله "فیشینگ" سرویس اطلاعات نظامی روسیه علیه هولدینگ بوریسما، به نحوی است که این حمله را دور از انتظار ندانسته‌اند و این گمانه‌زنی‌هایی را درباره احتمال استفاده کرملین از یافته‌هایش برای ایجاد تفرقه بیشتر میان رای‌دهندگان آمریکایی ایجاد می‌کند.
شرکت دیگری اما نتوانسته ادعای دست داشتن سرویس اطلاعات نظامی روسیه در این نشت اطلاعاتی را تایید کند و حتی اگر این روسیه پشت این مساله بوده باشد، چنین اتفاقی می‌تواند تنها نمونه دیگری از خرابکاری‌های معمول مسکو علیه اوکراین باشد اما دلایل فراوانی وجود دارد که باور کنیم ماموران ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه این کار را انجام داده‌اند زیرا اثر انگشت آنان همه‌جای این ماجرا وجود دارد؛ اولا پیشتر هم این کار را انجام داده‌اند و دوما آمریکا ابزار فشار کافی را برای دست برداشتن روسیه از این کار به کار نبرده است.
این نکته آخر احتمالا بدترین دلیل است. کمپین‌های انتخاباتی می‌توانند سیستم دفاعی خود را تقویت کنند و چارچوب‌های رای‌گیری می‌توانند علیه نفوذ و دست بردن در آرا تهاجمی‌تر عمل کنند اما غیرقابل نفوذ بودنِ کامل، غیر ممکن است. تا زمانی که رای‌دهندگان بر این باورند که دموکراسی‌شان در خطر نفوذ است، روسیه پیروز می‌شود، حتی هنگامی که مسکو فعالانه در مسائل دست نمی‌برد و تنها (به صورت غیر مستقیم) در همه‌جا از پست‌های فیس‌بوکی تا شمارش آرا ایجاد بی‌اعتمادی می‌کند.
دقیقا همین شک است که مردم را به طور خودکار به سمتی هدایت می‌کند که فرض کنند نشت اطلاعاتی بوریسما اقدامی از سوی سوریس اطلاعات نظامی روسیه برای دستیابی به اطلاعاتی علیه جو بایدن، معاون سابق رییس جمهور آمریکا و رقیب انتخاباتی ترامپ از حزب دموکرات بوده تا بعدا آن‌ها را در خاک آمریکا منتشر کند.
به طور کامل غیرقابل نفوذ بودن، غیر ممکن است اما چیزی که امکان‌پذیر است، بازدارندگی است. اگر روسیه بداند که برای مداخلاتش بهایی سنگین پرداخت خواهد کرد، احتمال مداخله‌اش کاهش می‌یابد.
کریس وان هولن، سناتور دموکرات هفته گذشته تلاش خود را برای تصویب "قانون بازدارندگی" دو حزبی ادامه داد؛ قانونی که در صورت تلاش روسیه برای انجام چنین اقداماتی، تحریم‌های نسبتا خودکار چندگانه‌ای را علیه آن اعمال می‌کند.
این زننده است که روسیه در سال 2016 حمله‌ای تمام عیار علیه دموکراسی آمریکا صورت داد، زننده است که همه ارزیابی‌ها حاکی از برنامه‌ریزی روسیه برای انجام حمله دیگری (در انتخابات پیش روی آمریکا) هستند، زننده است که دونالد ترامپ به این مساله اعتراض نمی‌کند. همانطور که وان هولن در صحن سنا گفت، "به همان اندازه برای ما زننده است که قصد روسیه در سال 2020 را بدانیم و بنشینیم و دست روی دست بگذاریم و کاری نکنیم".
ترجمه غزال حسین خانی

http://www.gilan-online.ir/fa/News/148824/واشنگتن-پست--انفعال-ترامپ،-انگیزه-مداخله-در-انتخابات-آتی-را-به-روسیه-می‌دهد
بستن   چاپ