نسیم گیلان
آرد و نانوا مقصران کیفیت پایین نان گیلان
دوشنبه 21 بهمن 1398 - 10:27:01 AM
ایسنا
نسیم گیلان -  رئیس اداره امور بازرگانی سازمان صمت گیلان گفت: دقت کم برخی از نانواها و کیفیت پایین آردی که از گندم های وارداتی به استان ما اختصاص می یابد، از دلایل کیفیت پایین نان است.

محمود خانزاده در خصوص علت نامطلوب بودن نان برخی از نانوایی های استان گفت: گیلان از استان های تولیدکننده گندم نیست و برای تامین نیاز آرد استان از گندم های وارداتی استفاده می شود.
وی افزود: طبق گزارشات دریافتی از نانوایان، اغلب از کیفیت آردی که به آنها تحویل داده می شود، رضایت ندارند و علت پایین بودن کیفیت نان را فقدان کیفیت کافی آرد اعلام می کنند.
خانزاده با اشاره به اینکه مقرر شده از روسیه 600 هزار تن گندم مرغوب وارد کشور شود، خاطرنشان کرد: پیرو جلسات متعددی که در استانداری گیلان برگزار شده است، برنامه ریزی شده تا از این گندم مرغوب نیز حتما سهمیه مناسبی به گیلان اختصاص یابد تا با ارائه آرد مطلوب تر، کیفیت نان استان نیز بهبود یابد.
وی تصریح کرد: البته با همین آردی که هم اکنون در بین نانوایان در حال توزیع است دیده می شود که نانواهای ماهر که دقت بیشتری در پخت نان دارند و خمیرگیری را در نانوایی های خود خیلی زودتر انجام می دهند، نان بسیار بهتری را تحویل مشتریان می دهند و این امر نشان دهنده اینست که برخی از نانواها هم در کیفیت نان بد مقصر هستند.
رییس اداره امور بازارگانی سازمان صمت گیلان گفت: امیدواریم با افزایش دقت نظر نانواها و همچنین گندم مرغوبی که به گیلان اختصاص می یابد به تدریج شاهد افزایش کیفیت نان باشیم.
وی در ادامه در خصوص احتمال افزایش قیمت نان در گیلان با اشاره به اینکه از آبان ماه سال جاری تاکنون در هشت استان کشور نرخ نان افزایش یافته است، گفت: گیلان از استان هایی است که قیمت نان هنوز افزایش نیافته است و همواره نانوایان ما پیگیر هستند، تا نرخ نان را افزایش دهیم.
خانزاده گفت: اغلب نانوایان قیمت فروش نان فعلی را با توجه به هزینه هایی که برای پخت نان می شود را به صرفه نمی دانند به همین دلیل شاید در جلسات بعدی برای قیمت جدی نان گیلان تصیمات جدید گرفته شود.
 

http://www.gilan-online.ir/fa/News/154453/آرد-و-نانوا-مقصران-کیفیت-پایین-نان-گیلان
بستن   چاپ