نسیم گیلان
با صدور 30 پروانه بهره برداری؛
ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی گیلان به 1.7 میلیون تن افزایش یافت
چهارشنبه 31 ارديبهشت 1399 - 14:38:55
نسیم گیلان - رشت- مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گیلان گفت: باصدور 30 پروانه بهره برداری در بخش صنایع تبدیلی و غذایی در سال گذشته ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی به 1.75 میلیون تن افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر ، قاسم جواد زاده امروز (سه شنبه) در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی گیلان، اظهار کرد: در سال گذشته 30 پروانه بهره برداری رد این بخش صادر شده است.
وی با بیان اینکه صدور این تعداد پروانه بهره برداری در صنایع تبدیلی و غذایی فرآوری محصولات کشاورزی گیلان را به میزان 174.5 هزار تن افزایش داده است، افزود: در مجموع ظرفیت فرآوری در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی به میزان 1.75 میلیون تن افزایش یافته است.
جواد زاده با اشاره به تجهیز و نوسازی و اصلاح ساختار 470 واحد شالیکوبی در استان گیلان و با بیان اینکه از این تعداد 27 واحد سال گذشته انجام شده است، گفت: با اصلاح ساختار در این واحدهای شاهد کاهش ضایعات به 30 هزار تن برنج هستیم.
وی در ادامه به جذب 998 میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخش خصوصی و با اشتغال زایی برای 417 نفر اشاره و تصریح کرد: این میزان 65 درصد مجموع سرمایه گذاری‌های انجام شده در استان گیلان است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به معرفی 85 طرح صنایع تبدیلی و غذایی به بانک برای دریافت هزار و 413 میلیارد ریال تسهیلات احداث، توسعه، بازسازی و نوسازی از محل بند الف تبصره 18، رفع موانع تولید، فنی و اعتباری، ادامه داد» تاکنون حدود 580 میلیارد ریال از این اعتبار جذب شده است.

http://www.gilan-online.ir/fa/News/176352/ظرفیت-فرآوری-محصولات-کشاورزی-گیلان-به-17-میلیون-تن-افزایش-یافت
بستن   چاپ