نسیم گیلان
افزایش سازگاری ذائقه مردم جهان با برنج ایرانی
چهارشنبه 7 آبان 1399 - 07:51:02
نسیم گیلان - ایسنا/گیلان مدیر امور بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با توجه به افزایش سازگاری ذائقه مردم جهان با برنج ایرانی بنا داریم، بازارهای هدف بیشتری را کسب کنیم.

نعمت قاسمی در گفت و گو با ایسنا گفت: امسال 720 هزار تن برنج سفید در گیلان تولید شد که 105 هزار تن آن در استان مصرف می‌شود و مابقی برنج مازاد بر مصرف تولیدی گیلان است.
وی با بیان اینکه گیلان 238 هزار هکتار شالیزار دارد، افزود: این میزان برنج سفید از یک میلیون و 95 هزار تن شلتوک استحصال شد.
مدیر امور بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برنج مازاد تولید گیلان علاوه بر اینکه به بازار دیگر استان‌های کشور می‌رود، به مقدار ناچیزی نیز به کشورهای خارجی متقاضی برنج ایرانی صادر می‌شود.
قاسمی با بیان اینکه همه برنجهایی داخلی که باید به کشورهای خارجی صادر شوند،از استان گیلان تایید و صادر می شوند،خاطرنشان کرد: امسال 1600 تن به کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه، عراق، اتریش، کانادا و آلمان و بقیه به استان های دیگر کشور صادر شد.
وی تصریح کرد: اولویت اول کشاورزی گیلان تامین برنج مورد نیاز مردم و هوطنان است و صادرات برنج این استان برای دیگر کشورها در مرحله بعدی قرار دارد.
مدیر امور بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: صادرات برنج ایرانی ارزآوری خوبی برای کشور دارد و ما بنا داریم تا بازارهای هدف بیشتری را در جهان از آن برنج ایرانی کنیم.
وی افزود: ذائقه بسیاری از مردم کشورهای هدف با برنج ایرانی سازگار شده است و چون این محصول کیفیت و طعم خوبی دارد، هر روز مشتریان بیشتری پیدا می‌کند.
قاسمی گفت: اغلب برنج تولیدی گیلان از نوع هاشمی است و برنج های صادر شده از گیلان به دیگر کشورها نیز از همین رقم است.
وی خاطرنشان کرد: بسته‌بندی برنج ایرانی کاملا شکیل و استاندارد است و ما امید داریم تا سال آینده به کشورهای متقاضی برنج دنیا نیز افزوده شود.
انتهای پیام 

http://www.gilan-online.ir/fa/News/212759/افزایش-سازگاری-ذائقه-مردم-جهان-با-برنج-ایرانی
بستن   چاپ