نسیم گیلان
معاون آموزش و پرورش گیلان:
قصه گویی و داستان نویسی جایگزین پیک های نوروزی شد
پنجشنبه 24 اسفند 1396 - 17:02:20
گیلان آنلاین - رشت - معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به رویکرد جدید وزارت آموزش و درباره تکالیف نوروزی بیان داشت: بر اساس این رویکرد، فعالیت قصه گویی، داستان نویسی و داستان خوانی نیز جایگزین پیک های نوروزی در گیلان شده است.
سیروس محمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: با توجه به رویکرد وزارت آموزش و پرورش درباره جایگزینی فعالیت داستان گویی، داستان نویسی و داستان خوانی بجای تکالیف نوروزی، اجرای شیوه نامه جدید این برنامه از سوی معاونت آموزش ابتدایی استان گیلان به تمامی مناطق ابلاغ شده است.
وی اظهار کرد: ابلاغیه راهکارهای استفاده از موقعیت های طبیعی و متنوع یادگیری برای تقویت مهارت های اساسی خواندن، نوشتن، سخن گفتن، گوش دادن، مشاهده کردن و متناسب با نیازهای فردی و فرهنگی محلی در راستای مفاد سند تحول بنیادین مبنی بر رشد خلاقیت و نوآوری در کودکان انتخاب شده است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان خاطر نشان کرد: در این رویکرد دانش آموزان بدون محدودیت ، کتاب داستان مورد علاقه خود را انتخاب کرده و خلاصه ای از داستان را نوشته و بعد از تعطیلات آن را برای همکلاسی های خود بازگو می کند.
وی بیان داشت: همچنین راهکاری دیگری که برای اجرای این فعالیت در نظر گرفته شده اینکه دانش آموزان به پای قصه ها و داستان های والدین و بزرگترهای خود نشسته و با ضبط آن به تهیه کتابی در این راستا اقدام کرده و آن را به کتابخانه مدرسه و کلاس خود هدیه کنند.
وی اظهار داشت: علاوه بر این دانش آموزان می توانند داستان خود ساخته ای را از سفرهای نوروزی، گزارش نویسی از مشاهدات روزانه خود در تعطیلات، نمایش نامه، مصاحبه، شعرخوانی و داستان های تصویری تهیه کرده و آن را برای بهره برداری در اختیار مدرسه و سایر همکلاسی های خود قرار دهد.
محمدی بیان کرد: از زمان ابلاغ این شیوه نامه چند جلسه در سطح معاونت برای اجرایی کردن فعالیت نوروزی به سبک جدید برگزار شد که با توجه به بحث های کارشناسی انجام شده این فرصت می تواند موجب تقویت آداب و سبک زندگی اسلامی - ایرانی در ساختار تربیتی دانش آموزان مانند ایجاد الفت و انس بین اعضای خانواده و استفاده از دستاوردهای علمی و فرهنگی و تقویت کتابخوانی دانش آموزان شود.
وی با توجه به اهداف این فعالیت اظهار کرد: در این طرح معلمان با راهنمایی دانش آموزان و ارایه رهنمودهای لازم تکلیف مورد علاقه دانش آموزان را بر اساس (داستان خوانی ، داستان گویی و داستان نویسی) انتخاب کرده و بعد از بررسی و ارایه آن توسط دانش آموزان با ورود به سامانه مربوطه همگام فعالیت انجام شده را ثبت کنند.
استان گیلان دارای بیش از 370 هزار دانش آموز است.
7286 /6030

http://www.gilan-online.ir/fa/News/22709/قصه-گویی-و-داستان-نویسی-جایگزین-پیک-های-نوروزی-شد
بستن   چاپ