نسیم گیلان
مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی گیلان:
دانشجویان از فرصت مسابقات ملی مناظره برای عرضه خود به جامعه استفاده کنند
یکشنبه 22 مهر 1397 - 11:42:24 AM
ایسنا
نسیم گیلان - مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی گیلان، مسابقات ملی مناظره دانشجویان را فرصتی مغتنم دانست که جوانان خودشان را به جامعه عرضه کنند و گفت: میدان مناظره جای کسانی است که قدرت قانع کردن دیگران را داشته باشند.
ژاله حساس خواه  با اشاره به برگزاری مرحله منطقه ای هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به میزبانی گیلان، اظهار کرد: برگزاری چنین برنامه هایی به ویژه برای نسل جوان و دانشجو بسیار مثبت و حائز اهمیت است.
وی افزود: هر حرکتی که جوانان را به میدان بیاورد و از توانایی ها و پتانسیل های آنان برای رفع مسائل و مشکلات جامعه در عرصه های مختلف سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و... استفاده کند، قابل تحسین است و جهاددانشگاهی در این امر پیشروست.
مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی گیلان، با بیان اینکه برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویان به پویایی و بالندگی بیشتر جامعه کمک می کند، گفت: هرچقدر جامعه ای از جوانان باورمند، اندیشمند و قدرتمند و زنان توانمند و با انگیزه برخوردار باشد، آن جامعه مترقی تر خواهد بود.
این مقام مسئول، «مناظره» را یکی از راهکارهایی دانست که جوانان را به خودباوری می رساند و تصریح کرد: جوانان به ویژه دانشجویان در مناظره نوعی حس مسئولیت پذیزی، بلوغ و تعلق به جامعه مدنی را درک می کنند و این باور را به آنان القا می کند که می توانند در مسیر پیشرفت و اعتلای کشور اثرگذار باشند.
وی مناظره را به مثابه دفاع از عقاید و آرمان ها دانست و متذکر شد: «گفت وگو» مهارت بیان عقاید و آرای خود و شنیدن عقاید و آرای دیگران است، اما در «مناظره» یک حالت مسابقه وجود دارد و موجب تقویت قدرت دفاع از عقاید، اندیشه ها، باورها و آرا می شود لذا همواره در مناظره یک طرف بر دیگری غلبه می کند.
حساس خواه، با بیان اینکه مسابقات ملی مناظره دانشجویان به جوانان جسارت مطرح کردن خودشان را می دهد، خاطرنشان کرد: با گفت وگو کردن می توانیم توانمندی های خودمان را در برابر دیگران به منصه ظهور بگذاریم و آن را تقویت کنیم.
مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی گیلان، دنیای امروز را دنیای همیاری، همفکری و تعامل دانست و یادآور شد: امروزه بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی و فرهنگی با گفت وگو کردن حل می شود لذا باید به تقویت مهارت گفت وگوی اخلاقی و منطقی به دور از فضای رقابتی بپردازیم. در واقع رعایت مولفه های یک گفت وگوی سالم اساس یک مناظره خوب، هدفمند، اخلاق مدار و منطقی است.
وی مسابقات ملی مناظره دانشجویان را فرصتی مغتنم دانست که جوانان خودشان را به جامعه عرضه کنند و گفت: میدان مناظره جای کسانی است که قدرت قانع کردن دیگران را داشته باشند لذا از جوانان به عنوان نسل آینده این کشور می خواهم که از فرصت مسابقات ملی مناظره دانشجویان استفاده و خود و داشته های خودشان را باور کنند و برای ساختن جامعه ای توسعه یافته و مترقی از هم اکنون وارد میدان شوند.
به گزارش ایسنا، مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان به همت جهاددانشگاهی استان گیلان از 21 لغایت 25 مرداد 97 در دانشگاه پیام نور رشت برگزار شد.
در این راستا، مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان با حضور تیم های شرکت کننده از استان های اردبیل، زنجان، مازندران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، قزوین و گیلان از 29 مهر لغایت 2 آبان 97 در دانشگاه گیلان برگزار می شود.


http://www.gilan-online.ir/fa/News/65432/دانشجویان-از-فرصت-مسابقات-ملی-مناظره-برای-عرضه-خود-به-جامعه-استفاده-کنند
بستن   چاپ