نسیم گیلان
شعار «رونق تولید» زیرمجموعه اقتصاد مقاومتی است/ لزوم پوست‌اندازی لایه‌های میانی مدیریت کشور
يکشنبه 4 فروردين 1398 - 14:02:45
نسیم گیلان - امام جمعه اسالم شعار سال 98 را در ادامه شعارهای چند سال اخیر و مرتبط با موضوع اقتصاد دانست و تصریح کرد: شعارهایی که همگی در زیرمجموعه «اقتصاد مقاومتی» جمع می‌شود، تنها راهکار نجات کشور از وابستگی به بیگانگان است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد باقری، امام جمعه اسالم در گفت‌وگو با ایسنا – منطقه گیلان، با اشاره به پایان یافتن سال 97 و آغاز سال جدید، اظهار کرد:‌ پشت سر گذاشتن سال 97 و گام نهادن در سال 98 دارای تفاوت‌های اساسی با سال‌های چهار دهه گذشته از عمر انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه پایان سال 97 گذر از چهل سالگی انقلاب و رسیدن به بلوغ و کمال با تمام تهدیدها و کری‌خوانی‌های دشمنان برای ناکام گذاشتن جشن 22 بهمن بود، تصریح کرد: سال 98 نیز همانگونه که رهبر معظم انقلاب طی بیانیه‌ای مفصل به تبیین و تشریح آن پرداختند، آغاز گام دوم انقلاب اسلامی برای تمدن‌سازی اسلامی در جهان است.
امام جمعه سالم با اشاره به برگزاری باشکوه جشن چهل سالگی انقلاب علیرغم تمام فشارها و تهدیدها و تحریم‌ها، افزود:‌ به سلامت گذشتن از گردنه‌های پر فراز و نشیب و با ثبات قدم حرکت کردن در راه آرمان‌های اصیل انقلاب، دستاورد بزرگی محسوب می‌شود که تاکنون نصیب هیچ انقلابی نشده است، زیرا انقلاب‌های موجود در دنیا به تغییر وضعیت اکتفا کرده و برنامه و روش خاصی برای ارائه یک الگو و روش جدید که بتواند هم پاسخگوی نیازهای مادی و هم معنوی جامعه خود باشد، نداشته‌اند؛ مزیتی که انقلاب اسلامی مردم ایران را از دیگر انقلاب‌های دنیا جدا می‌کند.
باقری ادامه داد: نکته مهم‌تر اینکه انقلاب‌های موجود در دنیا هیچکدام به چهل سالگی نرسیدند و یا اگر رسیدند به کلی از آرمان‌های نخستین و قوه محرک شکل‌دهنده انقلاب خود فاصله گرفتند؛ در حالی که انقلاب اسلامی ما ذره‌ای از اصول خود عدول و یا عقب‌نشینی نکرده و با تحمل تمام فشارها به این نقطه رسیده است.
وی با اشاره به حربه‌های اقتصادی دشمنان، عنوان کرد:‌ یکی از عمده‌ترین راه‌های فشار بر انقلاب و مردم ما فشار اقتصادی است. بعد از اینکه دشمنان دریافتند در جنگ سخت و نظامی، فرهنگی و امنیتی نمی‌توانند خللی در عزم راسخ ملت در راه انقلاب ایجاد کنند، به جنگ اقتصادی روی آورده و به اذعان مسئولان ارشد آمریکا می‌خواستند «تابستان داغ» برای مردم ایران رقم بزنند و به خیال باطل خودشان فکر می‌کنند با محاصره و فشار اقتصادی می‌توانند مردم و انقلاب برخاسته از مردم را متوقف کنند و یا شکست دهند.
این کارشناس دینی متذکر شد: دشمنان غافل از این هستند که سکاندار انقلاب سال‌هاست نقشه شوم دشمنان در ایجاد جنگ اقتصادی را رصد می کند و با ارائه راهکارهایی همچون «اقتصاد مقاومتی» راه نجات را به ما نشان داده است؛ هر چند مسئولان و متولیان امر کوتاهی و قصور فراوانی در تحقق این راهکار دارند، اما دشمنان این را فهمیدند که تحریم و محاصره و فشار اقتصادی ما را در این راه خودکفاتر و آبدیده ‌ تر می‌کند.
وی ضمن بی‌ثمر دانستن تلاش‌های دشمنان برای آسیب رساندن به انقلاب، خاطرنشان کرد: علیرغم تلاش‌ها و تهدیدهای مختلف دشمنان در سال 97 و سعی برای پایان دادن به انقلاب اسلامی و به تعبیر خودشان «براندازی» شاهد عبور درخشان از سال 97 بودیم. اگر چه مقام معظم رهبری در آخرین ماه‌های سال 97 کلیدواژه جدید «فتنه 98» را به کار بردند، اما این بدان معنا نیست که در سال 98 نقشه دشمنان عملی خواهد شد، بلکه رهبر حکیم و فرزانه انقلاب خواستار هوشیاری مردم و مسئولان شدند.
امام جمعه اسالم اضافه کرد:‌ درست است که انقلاب به چهل سالگی خود رسیده، اما مردم عزیز و شریف ایران باید بدانند که دشمنان بیکار ننشسته و همچنان برای ضربه زدن به انقلاب در سال‌های پیش رو حیله‌گری و فتنه‌گری می‌کنند.
امام جمعه اسالم تاکید کرد: امروز دیگر دشمن برای تسلط بر کشوری لشکرکشی نمی‌کند و روش خود را تغییر داده است. عده‌ای در این سال‌ها ادعا کردند که برجام و توافق هسته‌ای توانسته سایه جنگ را از سر کشور دور کند، اما این ادعا غلط است. چنین افرادی خبر ندارند که فضای اقتصادی کشور را به یک جنگ ناعادلانه و نابرابر کشیده ‌ اند و بیشترین تلفات آن هم متوجه اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه است.
باقری با اشاره به فتنه‌های صدر اسلام، عنوان کرد:‌ فتنه‌هایی که در صدر اسلام اتفاق افتاد در ظاهر جلوی جنگ و خونریزی را گرفت، اما خیلی آرام جامعه را از مسیر حق خارج و باطل را بر امور مسلط کرد. در ماجرای حکمیت جنگ صفین سایه جنگ از سر مسلمین دور شد، اما شهادت امام علی(ع)‌ را به دنبال داشت. صلح امام حسن مجتبی(ع) با معاویه نیز در راستای جلوگیری از جنگ و کشتار مسلمین بود، اما معاویه مفاد قرارداد صلح را زیر پا نهاد. امروز نیز آمریکا و اروپا در قضیه برجام همین روش را پیش گرفته‌اند و لذا ما باید حواسمان جمع باشد، زیرا دشمن از هر روزنه‌ای برای نفوذ استفاده می‌کند.
وی شعار سال 98 را در ادامه شعارهای چند سال اخیر و مرتبط با موضوع اقتصاد دانست و تصریح کرد: شعارهایی که همگی در زیرمجموعه «اقتصاد مقاومتی» جمع می‌شود، تنها راهکار نجات کشور از وابستگی به بیگانگان است، اما عده‌ای اقتصاد مقاومتی را اقتصاد ریاضتی معنی و اینگونه به مردم تلقین می‌کنند که باید مشکلات را تحمل کنیم. البته مردم ایران همواره ایستادگی و مقاومت کرده‌اند، اما مسئولان نیز وظیفه حل و فصل مشکلات را دارند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی اسالم اقتصاد مقاومتی را درون‌زا و برون‌گرا دانست و تاکید کرد:‌ اقتصاد مقاومتی یعنی اول از داخل خویش را بسازیم و نیاز خود را برطرف کنیم و سپس دستاوردهای خود را به بیرون از مرزها عرضه بداریم. در واقع اقتصاد مقاومتی در وهله نخست یک حالت دفاعی و واکسیناسیون داشته که می‌تواند حالت تهاجمی بگیرد و حتی اقتصاد دشمن را مختل کند. رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم فرمودند «خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی» که یک بعد آن اقتصاد است و بی‌تردید شعار «رونق تولید» می‌تواند زمینه‌ساز این درون‌زایی و برون‌گرایی شود.
وی به توجه ویژه رهبر معظم انقلاب به جوانان در بیانیه گام دوم، پیام نوروزی سال 98 و سخنرانی حرم مطهر رضوی اشاره کرده و گفت: این موضوع نشان می‌دهد که لایه‌های میانی مدیریت کشور نیاز به یک پوست‌اندازی کلی و اساسی دارد تا در لایه‌های بالادستی هم کم کم میدان برای جوانان باز شود. مقام معظم رهبری با صدور فرمان آتش به اختیار و ترغیب جوانان به آینده کشور می‌خواهند این نکته را برسانند که جوانان توانمند، متعهد و دلسوز باید با تحصیل و کسب تجربه خودشان را بالا بکشند و مسئولیت‌ها را از دست دلدادگان میز و منصب بگیرند.
امام جمعه اسالم تاکید رهبری بر حضور جوانان در لایه‌های مدیریتی را به معنای جنگ بر سر قدرت ندانست و یادآور شد:‌ بیانات رهبری بر ضرورت آماده‌سازی نسل جوان برای میدان‌داری مدیریت کشور تاکید می‌کند. برخی از مسئولان رده بالا افکار بسته و وابسته دارند لذا مادامی که چنین افرادی بر سر کار هستند هرگز نخواهیم توانست به فهم مشترکی از مسائل روز و آرمان‌های اصیل انقلاب دست پیدا کنیم.
وی استفاده از ظرفیت‌های جوانان برای رشد در تمام ابعاد را راهگشا قلمداد کرد و افزود: نسل جوان ما به خوبی نشان داده که می‌تواند فعل «خواستن» و «توانستن» را به خوبی صرف کند و با جهش خیره‌کننده علمی در همین چهل سال انقلاب، عقب‌ماندگی 200 ساله دوره قاجار و پهلوی را جبران کند، اما هنوز هم برای رسیدن به آن افق نهایی که تمدن‌سازی اسلامی و زمینه‌سازی برای حکومت عدل جهانی است راه بسیار در پیش دارد و باید با سرعت و شتاب بیشتر این مسیر پر امید را ادامه دهد تا گام دوم منجر به گام نهایی و استقرار کلمه توحید در سایه حکومت جهانی حضرت ولی عصر(عج) شود.
انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/90272/شعار-«رونق-تولید»-زیرمجموعه-اقتصاد-مقاومتی-است--لزوم-پوست‌اندازی-لایه‌های-میانی-مدیریت-کشور
بستن   چاپ