نسیم گیلان
مکانیزاسیون از عوامل جذابیت برای ماندگاری قشر جوان در روستا
سه شنبه 3 ارديبهشت 1398 - 05:59:38
نسیم گیلان - مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: استفاده از ماشین آلات و توسعه مکانیزاسیون درتولید محصولات کشاورزی از مهمترین عامل ایجاد جذابیت برای قشر جوان روستایی جهت ماندن در روستاها است.
به گزارش ایسنا-منطقه گیلان، منوچهر پارسافر گفت: در سال گذشته در راستای برنامه‌های توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با همکاری مدیریت جهادکشاورزی شهرستانها و شعبات عامل بانک کشاورزی در سطح استان، برای خرید انواع ماشینها و تجهیزات در زیر بخش های مختلف تولیدی به متقاضیان خرید ماشینهای کشاورزی، بیش از 730میلیارد ریال تسهیلات بانکی باسود 15درصد وباز پرداخت حداقل پنجساله پرداخت شد.
وی افزود: از این محل بیش از 2800 دستگاه انواع ماشین های کشاورزی از قبیل تراکتور ویژه شالیزار و زراعی،تیلر، تجهیزات بانک نشای برنج، نشاکار برنج، وجین‌کن موتوری شالیزار ،دروگر، کمباین مخصوص برنج،بیلر(بسته بند کاه وکلش)، هرس چای، سمپاش، کولتیواتور، سرشاخه خردکن، تجهیزات و سایر ادوات و دنباله بندهای کشاورزی جذب شد.
پاسافر خاطرنشان کرد: با بکارگیری ماشینهای برنجکاری جذب شده در سال 97 و ماشینهای موجود از سنوات قبل پیش‌بینی‌میشود درسال زراعی جاری بیش از 137هزار هکتار از مزارع شالیکاری استان بصورت مکانیزه کشت وبیش از 161هزار هکتار نیز با استفاده از کمباین‌های مخصوص برنج برداشت شوند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان ادامه‌ داد: استفاده از ماشین آلات و توسعه مکانیزاسیون درتولید محصولات کشاورزی به عنوان مهمترین عامل ارتقای بهره‌وری ،کاهش هزینه و افزایش راندمان تولید، کاهش سختی‌کار ،ایجاد جذابیت برای قشر جوان روستایی جهت ماندن در روستا و تولید محصولات کشاورزی،کاهش انگیزه تغییر کاربری اراضی والنهایه افزایش درآمد کشاورزان محسوب می‌شود، که در سالهای اخیر از رشد و توسعه قابل توجهی برخوردار شده است. برآورد می شود میانگین درجه مکانیزاسیون یا ضریب نفوذ ماشین در تولید محصول برنج در سال جاری به بیش از 63درصد ارتقا یابد.
انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/93427/مکانیزاسیون-از-عوامل-جذابیت-برای-ماندگاری-قشر-جوان-در-روستا
بستن   چاپ