نسیم گیلان
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گیلان:
گیلانی ها روزانه 12 گرم نمک مصرف می کنند
شنبه 4 خرداد 1398 - 12:29:06 PM
ایسنا
نسیم گیلان - رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گیلان با بیان اینکه یکی از علل شایع مرگ و میرها را فشارخون بالا تشکیل می دهد، گفت: باید سبک زندگی مردم تغییر کند و مصرف سرانه نمک در استان گیلان از 12گرم در روز به 4 گرم در روز کاهش یابد.
  دکتر علی داودی در اولین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی املش با اشاره به علت مرگ و میر در سطح استان اظهار کرد: 52 درصد از علت مرگ و میر در سطح استان گیلان، مربوط به مشکلات قلبی و عروقی است.
وی با بیان اینکه یکی از علل شایع مرگ و میرها را فشارخون بالا تشکیل می دهد، گفت: باید سبک زندگی مردم تغییر کند و مصرف سرانه نمک در استان گیلان از 12گرم در روز به 4 گرم در روز کاهش یابد .
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گیلان با اشاره به اجرای طرح ملی کنترل فشار خون، خاطر نشان کرد: جمعیت بالای 30 سال استان، یک میلیون و پانصد هزار نفر هستند که از این تعداد حدود 22 هزار نفر در شهرستان املش ساکن هستند و باید در این طرح ملی غربالگری شوند.
داودی با اشاره به مضرات استفاده از کیسه های پلاستیکی در نانوایی ها کیسه های پارچه ای را جایگزین مناسبی عنوان کرد .


http://www.gilan-online.ir/fa/News/95542/گیلانی-ها-روزانه-12-گرم-نمک-مصرف-می-کنند
بستن   چاپ