آماده سازی شالیکوبی های گیلان برای تولید برنج تازه
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان -
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، قاسم جوادزاده مقتدر، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: هزار و 425 کارخانه شالیکوبی گیلان برای تبدیل شلتوک به برنج سفید در فصل برداشت پیش رو آماده فعالیت میباشند.
او افزود: از این تعداد 550 کارخانه شالیکوبی نوسازی، بازسازی و اصلاح ساختار شده اند که ظرفیت تبدیل و استحصال برنج در آنها 600 تا 650 هزار تن برنج سفید است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه با تجهیز و نوسازی و اصلاح ساختار این شالیکوبیها امسال از ضایعات کیفی 40 هزار تن برنج ناشی از تبدیل شلتوک جلوگیری میشود گفت: با این کار حدود 600 میلیارد تومان به بخش کشاورزی و سفره کشاورز بر میگردد.
قاسم جوادزاده مقتدر با اشاره به اینکه 100 برند رسمی ثبت شده برنج داریم تصریح کرد: حدود 75 کارخانه با ظرفیت تبدیل بالای 70 هزار تن مجهز به سامانه بسته بندی برنج هستند.
او ابراز امیدواری کرد که با ارائه طرح تسهیلات خط ویژه اصلاح ساختار کارخانجات که مراحل انتهایی خود را میگذراند بتوان با اعطای تسهیلات کم بهره طرح اصلاح ساختار شالیکوبان را با سرعت و شتاب بیشتری اجرایی کرد.
انتهای پیام/م.ی
-
سه شنبه ۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰:۵۲
-
۳۴ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/285852/