دوشنبه ۲ شهريور ۱۴۰۵
اقتصادی

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵؛ سکه امامی ۲۲۰ میلیونی شد | آخرین خبر

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵؛ سکه امامی ۲۲۰ میلیونی شد | آخرین خبر
نسیم گیلان - تجارت نیوز/ قیمت طلا و سکه در معاملات یکشنبه تحت تاثیر جهش دلار صعودی شد. طلای ۱۸ عیار وارد کانال ۲۲ میلیون تومان و سکه امامی نیز در محدوده ۲۲۰ میلیون تومان ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - تجارت نیوز/ قیمت طلا و سکه در معاملات یکشنبه تحت تاثیر جهش دلار صعودی شد. طلای ۱۸ عیار وارد کانال ۲۲ میلیون تومان و سکه امامی نیز در محدوده ۲۲۰ میلیون تومان معامله شد. با این حال، سفر رئیس ارتش پاکستان به تهران و احتمال انتشار سیگنال‌های مساعد از مسیر مذاکرات می‌تواند معاملات دوشنبه را با اصلاح همرا

تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه در معاملات یکشنبه تحت تاثیر جهش دلار صعودی شد. طلای ۱۸ عیار وارد کانال ۲۲ میلیون تومان و سکه امامی نیز در محدوده ۲۲۰ میلیون تومان معامله شد. با این حال، سفر رئیس ارتش پاکستان به تهران و احتمال انتشار سیگنال‌های مساعد از مسیر مذاکرات می‌تواند معاملات دوشنبه را با اصلاح همراه کند.
قیمت طلا و سکه روز یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵ با افزایش قابل توجهی بازگشایی شد. طلای ۱۸ عیار در شروع معاملات در محدوده ۲۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قرار گرفت و سکه امامی نیز در کانال ۲۱۶ میلیون تومان معامله شد. در ادامه معاملات، رشد قیمت دلار شدت بیشتری گرفت و ورود اسکناس آمریکایی به کانال ۱۹۹ هزار تومان، موج صعودی قیمت طلا و سکه را تقویت کرد.
در معاملات عصرگاهی، قیمت‌ها یک پله دیگر بالا رفتند؛ به‌طوری که سکه امامی به کانال ۲۲۰ میلیون تومان رسید و طلای ۱۸ عیار نیز وارد کانال ۲۲ میلیون تومانی شد. به این ترتیب، قیمت طلا و سکه در شرایطی وارد معاملات دوشنبه می‌شود که رشد قیمت دلار در روز یکشنبه همچنان مهم‌ترین پشتوانه قیمت‌هاست، اما یک متغیر سیاسی تازه می‌تواند سمت‌وسوی معاملات را تغییر دهد.

نسیم گیلان

سفر رئیس ارتش پاکستان می‌تواند سرعت رشد طلا و سکه را کاهش دهد
رئیس ارتش پاکستان، عاصم منیر، روز دوشنبه به تهران سفر می‌کند؛ سفری که ایران آن را در ادامه تلاش‌های پاکستان برای تقویت صلح و امنیت منطقه عنوان کرده است. بر اساس گزارش رویترز، این سفر نیز در همین چارچوب و همزمان با افزایش فشارهای آمریکا علیه ایران انجام می‌شود.
از سوی دیگر، عاصم منیر و عباس عراقچی نیز در تماس اخیر خود درباره تحولات منطقه و راه‌های تقویت صلح و ثبات در غرب آسیا گفت‌وگو کرده‌اند و برخی گزارش‌ها این رایزنی‌ها را در راستای تلاش برای احیای مذاکرات متوقف ‌شده ایران و آمریکا ارزیابی کرده‌اند.


نظرات شما