نسیم گیلان
شمار باشگاه های کتاب و کتابخوانی لاهیجان به 11 مورد رسید
سه شنبه 12 اسفند 1399 - 16:18:28
نسیم گیلان - به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان لاهیجان؛ باشگاه های کتابخوانی "گیل آموج " و "ادیبان کوشش " توسط دو تسهیلگر لاهیجانی تشکیل و به باشگاه های پنجمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی لاهیجان اضافه شد.
باشگاه کتابخوانی" گیل آموج " از مدرسه سبز سما به تسهیلگری عهدیه بزرگ بشر دارای 9 عضو شامل (ایدا آجلی لاهیجی، هلیا جمشیدی عینی، اسما شکری آسیابر، رکسانا پورحسن، آدرینا سحری، دنیا طوافی، مهکامه طهماسبی، جانان خسروی و گل بهار تیر سحر) به جمع باشگاه های پنجمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی این شهرستان پیوست.
دیگرباشگاه کتابخوانی که به جمع گروه های کتابخوانان جام باشگاه های لاهیجان افزوده شده است، باشگاه "ادیبان کوشش " از دبستان کوشش نوین به تسهیلگری معصومه رمضان پور با عضویت بهار کافی، یسنا حدادی، هلیا قانع کنفی، سید سارینا مطیعی، مریم میرزایی، ثنا بابا خانی، پانیا پاسخی، ارغوان خلج امیر حسینی، عطیه خدمتی، آوا تقوای نخجیری می باشند.
کمک به افزایش سرانه مطالعه میان کودکان و نوجوانان؛ کمک به گسترش تبلیغ و معرفی کتاب؛ گسترش فرهنگ همکاری و مشارکت در انجام یک کار گروهی برخی از اهداف باشگاه کتاب و کتابخوانی می باشد.
در باشگاه کتابخوانی علاوه بر خوانش کتاب، گفت و گو پیرامون کتاب و تحلیل نیز انجام می شود.
در این دوره با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی تمامی جلسات باشگاه و کارگاه‌های آموزشی برای تسهیل گران این دوره از جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان فعلاً بصورت مجازی برگزار می شود.
اولین جام باشگاههای کتابخوانی لاهیجان سال 1396 با هدف ترویج کتاب و کتابخوانی در مقطع کودک و نوجوان با ٦ باشگاه و حضور٥ تسهیل گر شروع به فعالیت کرد.
مهمترین بخش جام باشگاه های کتابخوانی انتخاب تسهیلگر است، تسهیلگر فردی است که افراد را دور هم جمع می‌کند تا کتاب بخوانند.
یکی از دلایل مهم بودن تسهیلگر این می باشد که خودش را به جایزه و تشویق بند نکند چون اگر صرفاً امتیاز مادی برایش مهم باشد زود از این امر مهم دست می‌کشد، ترویج کتابخوانی یکی از کارهای مهم می باشد که فرد مسئولیت پذیر می تواند آن را انجام دهد تا افراد کتاب خوان تربیت شوند.
بر اساس این گزارش در سال جدید علاوه بر تشکیل جام کتابخوانی در مقطع پیش دبستانی، دبستان، مقطع اول و دوم متوسطه طرح جام باشگاه کتابخوانی سالمندان مطرح می باشد که امید است در این زمینه نیز فعال شویم.
با توجه به شیوع کرونا بی‌شک بیشتر گروه های کتابخوانی در فضای مجازی نشست‌های خود را برگزار خواهند کرد و در این خصوص 50 گیگا بیت اینترنت رایگان در اختیار تسهیلگران قرار خواهد گرفت.
شهرستان 168 هزار نفری لاهیجان به عنوان شهرستانی فرهنگی و شاخص در حوزه های متنوع هنر از جمله نقاشی، تجسمی و تئاتر و بازیگری، نویسندگی و کتاب و کتابخوانی تاکنون سه بار نامزد پایتخت کتاب ایران شده است.
برچسب‌ها لاهیجان گیلان طرح های ترویجی کتابخوانی کتابخوانی

http://www.gilan-online.ir/fa/News/249836/شمار-باشگاه-های-کتاب-و-کتابخوانی-لاهیجان-به-11-مورد-رسید
بستن   چاپ