نسیم گیلان -
به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان ، فلفل سبز تند دارای ویتامین C بسیار زیادی است که باعث ایجاد آنتی اکسیدان خیلی قوی در بدن میشود. فلفل سبزها گونههای مختلف دارند که به طور کلی به دو صورت در بازار عرضه میشوند: قسم اول فلفل سبز تند یا فلفل قرمز که قرمز شده ان را «فلفل فرنگی» نیز میگویند و در کتب طب سنتی با نام «فلفل احمر»، «فلفل هندی» نام برده شده است و فلفل شیرین که طعم بسیار دلچسبی دارد
فلفل دلمهایسبز کالری کمی دارد چرا که فاقد چربی است، اما منبع خوبی از ویتامینها و مواد معدنی محسوب میشود که فواید بسیاری برای سلامت بدن دارند.
کشاورزان در شهرستان آستانه اشرفیه استان گیلان از مزارع خود فلفل دلمه برداشت کردند و شهروندخبرنگار ما تصاویری ارسال کرده است که مشاهده میکنید.
منبع: شهروندخبرنگار - آستانه اشرفیه
بیشتر بخوانید:
برداشت محصول خیار از گلخانه در روستای محمدیه + فیلم
http://www.gilan-online.ir/fa/News/275599/آغاز-برداشت-فلفل-در-آستانه-اشرفیه---تصاویر