نسیم گیلان -
به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، دکتر جواد زاده، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی گیلان گفت: برای سال زراعی 1400 بیش از 670 کارخانه نوسازی و اصلاح ساختار شده شالیکوبی در گیلان در فرآیند رتبهبندی قرار گرفت که با گذشت سومین سال از اجرای طرح نسبت به سال گذشته حدود 15 درصد رشد داشته است.
او افزود: در این طرح تعداد واحدهایی که توانستند رتبههای برتر را کسب کنند حدود 230 واحد شالیکوبی در دو رتبه یک و دو بوده است که نسبت به سال گذشته بیش از 54 درصد رشد داشته است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی گیلان گفت: با فعالیت کارخانههای اصلاح ساختار شده به طور متوسط بین 3 تا 6 درصد کاهش ضایعات، داشتهایم.
پیش بینی میشود در پایان فصل زراعی سال جاری حدود 45 هزار تن از ضایعات برنج گیلان جلوگیری شود که میتواند بیش از 6750 میلیارد ریال خسارت مالی را به بخش کشاورزی برگرداند.
دکتر جواد زاده نقش سازنده طرح رتبه بندی را علاوه بر کاهش ضایعات برنج ، در تداوم و استمرار طرح اصلاح ساختار کارخانجات بسیار مثبت ارزیابی کرد و تصریح کرد: این طرح میتواند نقش یک شتاب دهنده و مشوقی برای اصلاح ساختار کارخانههای شالیکوبی باشد.
انتهای پیام/م.ی
http://www.gilan-online.ir/fa/News/294232/کاهش-ضایعات-برنج-با-اصلاح-ساختار-کارخانههای-برنجکوبی