يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴
سیاسی

نظر پزشکیان درباره مسیر مذاکرات بین ایران وآمریکا؛ صحبت کردن به معنای تسلیم نیست

نظر پزشکیان درباره مسیر مذاکرات بین ایران وآمریکا؛ صحبت کردن به معنای تسلیم نیست
نسیم گیلان - صدا و سیما / رئیس جمهور طی دیدار با مدیران رسانه ها درباره مسیر مذاکرات بین ایران و امریکا اظهار داشت: حرف نمی‌زنی؟ خب می‌خواهی چکار کنی؟ می‌خواهی بجنگی؟! خب ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - صدا و سیما / رئیس جمهور طی دیدار با مدیران رسانه ها درباره مسیر مذاکرات بین ایران و امریکا اظهار داشت: حرف نمی‌زنی؟ خب می‌خواهی چکار کنی؟ می‌خواهی بجنگی؟! خب آمد و زد؛ الان برویم درست کنیم دوباره می‌آید می‌زند.

توضیح ویدیو
*من تصور نمی‌کنم با دعوا کردن به جایی برسیم.
*کسی نگفته وقتی ما می‌ریم حرف می‌زنیم [مذاکره] یعنی تسلیم می‌شویم.
*گفتگو نمی‌کنید می‌خواهید چه کار کنید؟
*می‌خواهید بجنگید؟ خب آمد زد.
*دوباره درست کنیم باز هم می‌آید می‌زند.
*مسائلی نیست که احساسی بشود برخورد کنیم.
*بدون رضایت رهبری هیچ کاری نخواهیم کرد؛ حتی اگر مخالف نظر خودم باشد.
*بدون هماهنگی هم کاری نخواهیم کرد.
*آنچه مصلحت کشور و مردم است باید انجام بگیرد.
بازار
پزشکیان: موضوع حجاب با زور حل و فصل نمی‌شود
توضیح ویدیو
*من معتقد به حجاب هستم؛‌ اما نمی‌شود با زور حجاب سر بانوان کرد،‌ همانطور که نشد با زور حجاب از سر زنان برداشت.
*موضوع حجاب باید با فرهنگ‌سازی حل شود؛ مساجد باید فرهنگ‌سازی کنند. موضوع حجاب باید با منطق حل شود نه با دعوا.
در دیدار رئیس جمهور با مدیران رسانه های کشور به مناسبت روز خبرنگار، 25 نفر از نمایندگان رسانه ها مسائل و دغدغه هایشان را با رئیس جمهور مطرح کردند.
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در این دیدار ضمن تشکر از رسانه ها در همراهی دولت، وحدت را اصل و محور حل همه مسائل کشور دانست و گفت: ما بدون رضایت و هماهنگی با مقام معظم رهبری هیچ کاری نخواهیم کرد، حتی اگر مخالف نظر خود من هم باشد. 
وی در این دیدار با انتقاد از شیوه تخصیص یارانه سوخت گفت: من نمی‌خواهم بنزین را برای محرومان گران کنم ولی شرایط برای کسی که 4 برابر مصرف می‌کند فرق می‌کند. الان قرار است 4 میلیارد دلار بنزین وارد کنند برای چه؟ برای اینکه بدهم با قیمت 1500 تومان به یک عده مصرف کنند تا نتوانیم معیشت مردم را جبران کنیم.
رئیس جمهور از بی عدالتی در آموزش نیز انتقاد کرد و درخصوص بازدیدهای سرزده از وزارتخانه ها و مراکز دولتی هم توضیحاتی ارائه داد.
مهمترین بخش اظهارات رئیس جمهور به شرح زیر است:
دولت بدون تعامل و هماهنگی با مقام معظم رهبری حرکتی انجام نداده و نخواهد داد
* به نظر من توحید و وحدت اصل است؛ اگر وحدت وجود نداشته باشد، نیازی به دشمنی امثال رژیم صهیونیستی و آمریکا نداریم.
* کسی نمی‌تواند ادعا کند که حرفش حق مطلق است و حرف دیگری باطل مطلق؛ همین نگاه مشکل ایجاد می‌کند.
امروز از لحاظ منابع آبی در بحران جدی و غیرقابل تصوری هستیم
* به دلیل توسعه بدون فکر امروز نه زیر پای‌مان آب داریم و نه در پشت سدها.
* با شعار دادن،‌ نقد کردن و توقع‌ ایجاد کردن مشکل حل نمی‌شود؛ امروز با 40 درصد کاهش بارندگی روبه‌رو هستیم.
* موضوع کمبود آب تهران، کرج و قزوین با آوردن تانکر حل و فصل نمی‌شود؛ امروز از لحاظ منابع آبی در بحران جدی و غیرقابل تصوری هستیم.
با تمام وجود به دنبال حل مشکلات مردم هستیم
* وقتی توقع ایجاد می‌شود، باید از یک راهی این توقعات برطرف شود.
* قرار است چهار میلیارد دلار بنزین وارد کشور شود؛ چرا؟ بدهیم یک عده با لیتری 1500 تومان مصرف کنند و من نتوانم مشکل معیشت را برطرف کنم.
* ما نمی‌خواهیم برای مردم مشکل ایجاد کنیم؛ با تمام وجود به دنبال حل مشکلات مردم هستیم.
برخی موارد به کسانی بودجه تعلق می‌گیرد که نباید تعلق بگیرد
* وقتی دولت سرزده به شهر یا مکانی می‌رود؛ این‌گونه نیست که برویم بگردیم.
* من خودم بدون رسانه به بازدید سرزده می‌روم،‌ اهل نمایش و شو نیستم.
* اگر کاری انجام می‌شود و تاثیر دارد، باید پول داده شود؛‌ اگر کاری انجام می‌شود و اثری ندارد نباید پولی داده شود.
* برخی موارد به کسانی بودجه تعلق می‌گیرد که نباید تعلق بگیرد. بارها تذکر داده‌‌ام که کالابرگ توزیع شود تا حداقل مشکلی از مردم حل شود. ابتدا باید مشکل معیشت مردم را حل کنیم.
نباید به دهک‌های هشت و نه و ده قرار دارند یارانه بنزین تعلق بگیرد
* امروز در زمینه آب،‌ برق،‌ گاز و تورم مشکل داریم.
* امروز در شرایط اجبار قرار داریم و حق انتخاب نداریم؛ نمی‌توانیم آب را قطع نکنیم.
* چرا باید به افرادی که در دهک‌های هشت و نه و ده قرار دارند یارانه بنزین تعلق بگیرد؟


نظرات شما