نسیم گیلان - مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور ایثارگران در رشت گفت: همگرایی با مدارس، تشریح راهبردهای وزارت آموزش و پرورش با حضور بزرگان علمی، فرهنگی و اجتماعی از ویژگی اجلاس سی و هشتمین روسای آموزش و پرورش سراسر کشور است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ زهرا مظفر در حاشیه سی و هشتمین اجلاس روسای ادارات آموزش و پرورش سراسر کشور که در ارتباط تصویری با اعضای شورای معاونان آموزش و پرورش استانها برگزار شد گفت: این نشست 2 روزه با دو محور اصلی توسعه عدالت آموزشی در فضا و کیفیت آموزشی برگزار میشود.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور ایثارگران وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر توجه ویژه دولت به نظام تعلیم و تربیت گفت: برگزاری بیش از 40 جلسه با رئیس جمهور تاکنون با هدف تأمین امکانات و ارتقای نظام آموزشی مناطق کم برخوردار برگزار شده است.