سه شنبه ۴ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو

گزارش تحقیق و تفحص فولاد مبارکه منتظر اعلام نتیجه قوه قضائیه است

گزارش تحقیق و تفحص فولاد مبارکه منتظر اعلام نتیجه قوه قضائیه است
نسیم گیلان - تسنیم / نائب رئیس اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره سرانجام گزارش تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه با گذشت ۳ سال گفت: کار مجلس در بررسی و ارجاع این گزارش در ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - تسنیم / نائب رئیس اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره سرانجام گزارش تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه با گذشت 3 سال گفت: کار مجلس در بررسی و ارجاع این گزارش در 1401 به پایان رسید و اکنون نوبت قوه قضائیه است که نتایج بررسی‌ها را اعلام کند.
سیدجواد حسینی‌کیا، نائب رئیس اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: کار مجلس در بررسی و ارجاع این گزارش در 1401 به پایان رسید و اکنون نوبت قوه قضائیه است که نتایج بررسی‌ها را اعلام کند.
وی در رابطه با اینکه آیا مجلس وضعیت پرونده را از قوه قضائیه پیگیری نکرده است یا خیر؟ گفت: نمایندگان دوره گذشته مجلس وظیفه خود را انجام داده‌اند و اکنون قوه قضائیه مرجع پاسخگویی در این زمینه است.
براساس گزارش کمیسیون صنایع و معادن، در نشست علنی سه‌شنبه 25 مرداد 1401 مجلس شورای اسلامی، نمایندگان با 168 رأی موافق، 13 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 212 رأی ماخوذه با ارجاع گزارش تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت فولاد مبارکه اصفهان به قوه قضائیه موافقت کردند.
این گزارش شامل بررسی عنواین مختلفی از تخلف، انحراف و تحمیل خسارت و توزیع رانت و همچنین ضعف‌های ساختاری و نواقص قانونی شرکت بود. همچنین پیشنهادهایی برای اصلاح ساختار، قوانین و مقررات موجود به منظور رفع مشکلات شرکت فولاد مبارکه ارائه شد.
با گذشت سه سال از ارسال گزارش، هنوز قوه قضائیه نتایج بررسی‌ها را اعلام نکرده است و مشخص نیست نتیجه تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه چه شده است.


نظرات شما