سه شنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو

گیلان دوباره گرم می‌شود

گیلان دوباره گرم می‌شود
نسیم گیلان - ایرنا / کارشناس هواشناسی گیلان گفت: نقشه‌های هواشناسی نشانگر جوی غالبا پایدار از امروز (سه‌شنبه) تا (پنجشنبه) هفته جاری در استان است و افزایش نسبی دما تا سه ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / کارشناس هواشناسی گیلان گفت: نقشه‌های هواشناسی نشانگر جوی غالبا پایدار از امروز (سه‌شنبه) تا (پنجشنبه) هفته جاری در استان است و افزایش نسبی دما تا سه درجه پیش‌بینی می‌شود.
آرش نبی‌زاده، کارشناس هواشناسی گیلان اظهار کرد: بر این اساس در مدت گفته شده کاهش ابر و افزایش نسبی دما بین یک تا سه درجه برای استان گیلان پیش‌بینی شده‌است.
بازار
وی بیان کرد: همچنین در این مدت گاهی با شکل‌گیری ناپایداری‌های محلی و موقتی، افزایش ابر در برخی مناطق رگبار و رعد و برق پراکنده دور از انتظار نیست.
کارشناس هواشناسی گیلان اضافه کرد: به تدریج از عصر (پنجشنبه) با تقویت جریانات شمالی و نفوذ هوای کم و بیش ناپایدار، ابرناکی، مه آلودگی هوا و روند کاهش دما، وزش باد در برخی مناطق بارندگی پیش‌بینی شده‌است؛ البته آخرین تغییرات الگویی در این ارتباط اطلاع‌رسانی می‌شود.
وی اظهار کرد: اسب‌وونی تالش واقع در غرب گیلان با 14 درجه کمترین و لنگرود در شرق با 33 درجه بیشترین دمای استان را به خود اختصاص دا؛ دمای فعلی رشت 26 درجه و رطوبت 78 درصد است.
کارشناس هواشناسی گیلان بیان کرد: براساس آخرین پیش‌بینی هواشناسی، دریا امروز (سه‌شنبه) برای فعالیت‌های دریایی مناسب است و فردا (چهارشنبه) برای این نوع فعالیت‌ها در برخی مناطق استان نامناسب است.


نظرات شما