جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
گفتگو

بیانیه وزارت خارجه مصر درباره مذاکرات هسته‌ای ایران

بیانیه وزارت خارجه مصر درباره مذاکرات هسته‌ای ایران
نسیم گیلان - ایسنا / وزارت خارجه مصر اعلام کرد که طی ۲ روز گذشته در سطوح مختلف رایزنی‌های گسترده‌ای برای آرام کردن منطقه و جلوگیری از تنش‌ها در مورد ایران انجام شد. وزارت ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا / وزارت خارجه مصر اعلام کرد که طی ۲ روز گذشته در سطوح مختلف رایزنی‌های گسترده‌ای برای آرام کردن منطقه و جلوگیری از تنش‌ها در مورد ایران انجام شد.
وزارت خارجه مصر امروز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد، «بر اساس دستورهای صادر شده از سوی عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر، بدر عبد العاطی، وزیر خارجه کشور در ۲ روز گذشته رایزنی‌های گسترده‌ای با محمد بن عبد الرحمان آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر، بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران و نیز استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا به غرب آسیا داشت.»
طبق بیانیه وزارت خارجه مصر، در این تماس‌ها و رایزنی‌ها، درباره اقدامات انجام شده برای کاهش شدت تنش و مهار آن در منطقه و نیز تحولات نشست قریب‌الوقوع ایران و آمریکا در عمان گفتگو شد.
بازار
بر اساس بیانیه یاد شده، عبدالعاطی ضمن تقدیر از توافق اولیه برای انجام این دیدار تاکید کرد که مصر از مدت‌ها قبل به شکلی خستگی‌ناپذیر با اقدامات دیپلماتیک و مجموعه‌ای از تماس‌های فشرده در طول هفته‌های گذشته در راستای انجام این دیدار و ایجاد فضای مناسب آن تلاش کرده است.
به گزارش سایت «العین الاخباریه»، وزیر خارجه مصر در همین چارچوب دستیابی ایران و آمریکا به یک راه‌حل مسالمت‌آمیز و مورد توافق مبتنی بر اصل احترام متقابل و منافع مشترک را برای برطرف کردن نگرانی‌های تمامی طرف‌ها و دور کردن شبح جنگ از منطقه بسیار با اهمیت دانست و بر اهمیت کنار گذاشتن تمامی اختلاف‌نظرها در این مرحله حساس در راستای حفظ امنیت منطقه‌ای و تحقق منافع ملت‌های منطقه شامل ثبات و توسعه تاکید کرد.
او در ادامه نیز ابراز امیدواری کرد که دیدار آتی مسوولان ایران و آمریکا به کاهش شدت تنش در منطقه و پیشبرد راه‌حل‌های دیپلماتیک و سیاسی منجر شود.
عبد العاطی همچنین تاکید کرد که مصر به رایزنی‌های خستگی‌ناپذیر و تلاش‌های صادقانه خود با شرکای منطقه‌ای و ۲ طرف ایرانی و آمریکایی جهت پیشبرد راه‌حل‌های دیپلماتیک و سیاسی ادامه خواهد داد.
شب گذشته وزیر خارجه ایران در حساب کاربری خود در پلتفرم «ایکس» اعلام کرد که «مذاکرات هسته‌ای با آمریکا حدود ساعت ۱۰ صبح روز جمعه در مسقط انجام خواهد شد.
عراقچی در ادامه نیز از کشور عمان بابت انجام تمامی هماهنگی‌های لازم تشکر کرد.


نظرات شما