نسیم گیلان - حجت الاسلام و السلمین احمد پورخاقان گفت: شهادت در مسیر خدمترسانی به مردم بالاترین افتخار است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح کشور در دیدار با خانواده شهیده پرستار مرضیه نبوینیا، با تسلیت به این خانواده، شهادت در مسیر خدمترسانی به مردم را افتخاری بزرگ دانست و گفت: شهدا زندهاند و نزد پروردگار خود روزی میخورند.
حجت الاسلام و السلمین احمد پورخاقان با اشاره به مقام والای شهدا، افزود: وقتی نام شهید به میان میآید و سخن از کار، زحمت و تلاش برای نجات انسانهاست، طبیعی است که انسان از فقدان چنین عزیزی اندوهگین شود، چرا که جای او در کنار ما خالی است تا از صداقت، اخلاص و حضورش بهرهمند شویم.
وی با اشاره به خدمات این پرستار شهیده در دوران کرونا و پس از آن، گفت: این بانوی شهید خدمات ارزندهای به مردم، جامعه بهداشتی و کادر درمان گیلان ارائه کرد و سرانجام جانش را در راه خدمت به مردم و بیماران از دست داد.

رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح کشور ضمن تسلیت به خانواده این شهید گفت: از خداوند متعال میخواهم یادگار ایشان را حفظ کند تا مسیر نورانی مادرش را ادامه دهد.
حجت الاسلام و السلمین احمد پورخاقان با بیان اینکه دنیا محل ماندن نیست، افزود: همه انسانها روزی این مسیر را طی خواهند کرد و چه افتخاری بالاتر از اینکه انسان در راه خدا و انجام وظیفه برای کشور جانش را تقدیم کند.
رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح کشور گفت: شهادت در راه خدمترسانی به مردم و در برابر دشمنان، جایگاهی رفیع و سرافرازانه است و یاد و راه شهدا همواره زنده خواهد ماند.