نسیم گیلان - فرمانده انتظامی رشت از کشف بیش از ۸ هزار قرص و ۵۰ لیتر شربت غیرمجاز، مواد مخدر و توهم زا در یک عطاری در این شهرستان خبر داد و گفت: این واحد صنفی تعطیل و صاحب آن روانه زندان شد.
فرمانده انتظامی رشت از کشف بیش از ۸ هزار قرص و ۵۰ لیتر شربت غیرمجاز، مواد مخدر و توهم زا در یک عطاری در این شهرستان خبر داد و گفت: این واحد صنفی تعطیل و صاحب آن روانه زندان شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سرهنگ عیسی روشن قلب گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان رشت در بازدید از واحدهای صنفی شهرستان، موفق شدند بیش از ۸ هزار قرص و ۵۰ لیتر شربت غیرمجاز، مخدر و توهم زا را از یک مغازه عطاری در شهر رشت کشف کنند.
فرمانده انتظامی رشت با بیان اینکه صاحب ۴۰ ساله این واحد صنفی به مرجع قضائی تحویل و روانه زندان شد ، افزود: م غازه متهم تعطیل و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد.
وی از شهروندان خواست در صورت برخورد با هرگونه تخلف در اصناف، مورد را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.