سه شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵
اقتصادی

آمادگی شبکه‌های ارتباطی گیلان برای شرایط بحرانی بررسی شد

آمادگی شبکه‌های ارتباطی گیلان برای شرایط بحرانی بررسی شد
نسیم گیلان - ایرنا/ مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان بر ضرورت تقویت پایداری شبکه‌های ارتباطی، تأمین تجهیزات پشتیبان و توسعه سامانه هشدار سریع برای اطلاع‌رسانی به ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان بر ضرورت تقویت پایداری شبکه‌های ارتباطی، تأمین تجهیزات پشتیبان و توسعه سامانه هشدار سریع برای اطلاع‌رسانی به شهروندان در زمان وقوع بحران تأکید کرد.
جلسه کمیته مدیریت بحران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان روز دوشنبه با حضور فرزاد توکلی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و اعضای این کمیته، در محل اداره‌کل ارتباطات گیلان برگزار شد.
فرزاد توکلی در این نشست با اشاره به ضرورت آمادگی زیرساخت‌های ارتباطی برای مواجهه با شرایط بحرانی بر شناسایی ظرفیت‌ها، امکانات و محدودیت‌های موجود و تدوین برنامه‌ای منسجم برای حفظ پایداری شبکه‌ها و تداوم ارائه خدمات به شهروندان تاکید کرد.
وی تدوین سناریوهای عملیاتی متناسب با ظرفیت‌های استان را ضروری دانست و گفت: هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و تعیین سازوکار تأمین نیازهای ضروری حوزه ارتباطات از جمله برق، سوخت، تجهیزات پشتیبان و مسیرهای جایگزین ارتباطی، باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان همچنین توسعه سامانه هشدار سریع مبتنی بر فناوری سلول‌پخش (CBS) را از محورهای مهم این نشست عنوان کرد و بر همکاری دستگاه‌های مسئول برای تولید و ارسال هشدارهای معتبر، به‌ویژه در زمینه مخاطراتی مانند سیل و زلزله، تاکید کرد.
به گفته توکلی، این سامانه امکان اطلاع‌رسانی سریع به شهروندان در محدوده‌های جغرافیایی در معرض خطر را فراهم می‌کند و می‌تواند در مدیریت شرایط بحرانی مؤثر باشد.
وی استفاده از زیرساخت‌های ارتباطی موجود از جمله شبکه دولت با رعایت الزامات امنیتی و فنی را از راهکارهای تسریع در راه‌اندازی این سامانه دانست و خواستار برگزاری نشست‌های تخصصی با دستگاه‌های مرتبط، تعیین مسئولیت‌ها و فراهم‌سازی مقدمات اجرای آزمایشی آن در استان شد.
بر اساس تصمیم‌های این نشست، بررسی وضعیت باتری‌ها، تجهیزات برق پشتیبان و تأمین سوخت سایت‌های ارتباطی نیز با توجه به شرایط فصلی و احتمال وقوع بحران در برنامه‌های آمادگی و نگهداری شبکه قرار گرفت.


نظرات شما