پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵
گفتگو

عزم جدی برای تامین اعتبار و تکمیل تنها بیمارستان جنرال گیلان

عزم جدی برای تامین اعتبار و تکمیل تنها بیمارستان جنرال گیلان
نسیم گیلان - ایسنا/ استاندار گیلان با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان رشت، تأمین منابع مالی و رفع موانع اجرایی این پروژه را ضروری دانست و گفت: باید با ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا / استاندار گیلان با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان رشت، تأمین منابع مالی و رفع موانع اجرایی این پروژه را ضروری دانست و گفت: باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی و استانی، روند تکمیل تنها بیمارستان جنرال گیلان شتاب گیرد.
هادی حق‌شناس چهارشنبه، ۲۲ مهر در نشست بررسی آخرین وضعیت احداث بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان رشت که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی برگزار شد، بر ضرورت شتاب‌بخشی به مراحل پایانی این پروژه تاکید کرد و گفت: بیمارستان لاکان به پیشرفت فیزیکی ۹۴ تا ۹۵ درصدی رسیده؛ این پروژه در مراحل پایانی قرار دارد و باید با تأمین به‌موقع اعتبار، رفع موانع اجرایی و هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول، شرایط لازم برای تکمیل آن فراهم شود.
وی با اشاره به کمبود زیرساخت‌های بیمارستانی گیلان، افزود: این استان علاوه بر جمعیت ساکن، سالانه میزبان میلیون‌ها مسافر و گردشگر است و حضور این جمعیت شناور، فشار مضاعفی بر مراکز درمانی وارد می‌کند؛ از این رو، تکمیل بیمارستان یک ضرورت برای استان است.
استاندار گیلان بیان کرد: این بیمارستان از یک سو پاسخگوی نیازهای درمانی مردم استان خواهد بود و از سوی دیگر، ظرفیت نظام سلامت گیلان را برای ارائه خدمات به مسافران و گردشگران افزایش می‌دهد؛ بنابراین تخصیص اعتبار به این پروژه باید با نگاه ویژه و متناسب با اهمیت راهبردی آن انجام شود.
حق شناس با قدردانی از پیگیری‌های وزارت راه و شهرسازی، سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات عمومی و دولتی و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، به‌ویژه نمایندگان شهرستان رشت، گفت: هماهنگی‌های انجام شده موجب پیشرفت مناسب پروژه شده و اکنون باید همه ظرفیت‌ها برای تکمیل پنج درصد باقی‌مانده آن به‌کار گرفته شود.
وی طولانی شدن زمان اجرای طرح‌های عمرانی را یکی از عوامل اصلی افزایش هزینه‌ها دانست و تصریح کرد: افزایش قیمت مصالح، تجهیزات و نرخ ارز، هزینه تمام شده پروژه‌ها را به طور مستمر افزایش می‌دهد و ادامه این روند، موجب نارضایتی کارفرما، پیمانکار و مردم می‌شود.
استاندار گیلان با اشاره به آغاز عملیات اجرایی بیمارستان لاکان از سال ۱۳۹۳ افزود: طولانی شدن روند اجرای پروژه و افزایش هزینه‌ها، مطالبات پیمانکار را از برآوردهای اولیه فراتر برده است؛ بنابراین باید با استفاده از همه ظرفیت‌های قانونی، اعتباری و اجرایی، منابع مورد نیاز تأمین و از تحمیل هزینه‌های بیشتر جلوگیری شود.
حق‌شناس تأکید کرد: هرگونه تأخیر، علاوه بر افزایش هزینه‌های پروژه، بهره‌مندی مردم از این زیرساخت مهم درمانی را نیز به تعویق می‌اندازد؛ از این ‌رو، تأمین منابع مالی و رفع موانع باقی‌مانده باید با جدیت در دستور کار دستگاه‌های مسئول قرار گیرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات عمومی و دولتی نیز بیمارستان لاکان را یکی از پروژه‌های مهم زیرساختی حوزه سلامت گیلان دانست و گفت: روند اجرای این پروژه به صورت مستمر مورد بازدید و بررسی قرار دارد و رفع موانع آن با همکاری دستگاه‌های مسئول پیگیری می‌شود.
علی نوذرپور افزود: استفاده از منابع پیش‌بینی شده در بودجه، تسهیلات بانکی و ظرفیت‌های تکمیلی تأمین مالی می‌تواند روند اجرای پروژه را سرعت بخشد و پیگیری‌های لازم برای هدایت این منابع به مراحل نهایی ساخت بیمارستان انجام خواهد شد.
وی همچنین بر تعیین تکلیف زیرساخت‌های جانبی و فراهم شدن شرایط مناسب برای ادامه فعالیت پیمانکاران تأکید کرد و گفت: با تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و تأمین منابع مورد نیاز، می‌توان عملیات اجرایی بخش‌های باقی‌مانده پروژه را شتاب بخشید.


نظرات شما