دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵
اجتماعی

میرغضنفری: نانوایی‌ های رشت برای زمستان به سوخت دوم مجهز می‌شوند

میرغضنفری: نانوایی‌ های رشت برای زمستان به سوخت دوم مجهز می‌شوند
نسیم گیلان - رشت- فرماندار رشت با اشاره به احتمال محدودیت تأمین گاز در فصل سرما، از پیگیری تجهیز نانوایی‌های شهرستان به سیلندرهای گاز استاندارد خبر داد.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - رشت- فرماندار رشت با اشاره به احتمال محدودیت تأمین گاز در فصل سرما، از پیگیری تجهیز نانوایی‌های شهرستان به سیلندرهای گاز استاندارد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل میرغضنفری ظهر دوشنبه با هدف پیگیری روند تجهیز نانوایی‌ها به سوخت دوم، از یکی از واحدهای تولید سیلندر گاز بازدید کرد و در نشستی با نمایندگان این واحد و دو مجموعه تولیدی دیگر، ظرفیت تأمین تجهیزات موردنیاز و آخرین وضعیت اجرای طرح را بررسی کرد.
فرماندار شهرستان رشت با اشاره به احتمال بروز محدودیت در تأمین گاز همزمان با فرا رسیدن فصل سرما اظهار کرد: تجهیز نانوایی‌ها به سوخت دوم با هدف جلوگیری از اختلال در روند پخت و تأمین نان موردنیاز مردم، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و باید با سرعت بیشتری دنبال شود.
وی با تأکید بر لزوم استفاده از تجهیزات استاندارد و دارای تأییدیه مراجع ذی‌صلاح افزود: در مرحله نخست، نانوایی‌های مجتمع و واحدهای تولیدکننده نان لواش در اولویت تجهیز قرار دارند و اقدامات اجرایی در محدوده شهری رشت در حال پیگیری است.
میرغضنفری با اشاره به ضرورت تقویت ظرفیت سوخت پشتیبان در برخی نانوایی‌ها تصریح کرد: در تعدادی از واحدهایی که پیش‌تر به سوخت دوم مجهز شده‌اند، افزایش تعداد سیلندرها برای تداوم فعالیت و پخت نان در ساعات طولانی‌تر موردنیاز است.
فرماندار شهرستان رشت با بیان اینکه واحدهای تولیدی برای تأمین و تحویل سیلندرهای موردنیاز اعلام آمادگی کرده‌اند، گفت: کارگروه آرد و نان و اتحادیه نانوایان باید هماهنگی‌های لازم را برای تحویل، نصب و استقرار تجهیزات با رعایت الزامات ایمنی در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهند.
وی همچنین از پیش‌بینی مشوق‌هایی برای نانوایی‌های مشارکت‌کننده خبر داد و افزود: اختصاص آرد تشویقی و تسهیلات از جمله حمایت‌های در نظر گرفته‌شده برای اجرای این طرح است.
میرغضنفری با تأکید بر ضرورت همکاری تولیدکنندگان، اتحادیه نانوایان و دستگاه‌های اجرایی خاطرنشان کرد: هدف این است که هرچه سریع‌تر تعداد بیشتری از نانوایی‌های شهرستان به تجهیزات سوخت پشتیبان مجهز شوند تا در صورت بروز محدودیت‌های احتمالی گاز، روند پخت و عرضه نان و خدمات‌رسانی به مردم بدون وقفه ادامه یابد.


نظرات شما