نسیم گیلان - مدیرعامل بیمه دی در پیامی به مناسبت 17 مرداد ، روز خبرنگار را تبریک گفت .
هادی عبداللهی، مدیرعامل شرکت بیمه دی در این پیام آورده است :
ن والقلم و ما یسطرون
در روزگاری که وقایع با سرعت خیره کننده ای به وقوع می پیوندند و ابزارهای مختلفی، انبوهی از اطلاعات ، نظرات و باورها را با نیات مثبت و منفی در جوامع و اذهان توسط افرادی روایت می کنند و در صدد تحمیل نظر یا تحصیل منافع هستند ، قلم فرسایی دقیق ، همراه با صداقت ، سرعت و درستی عملی پیامبرگونه است که آگاهی بشر را در ظلمات روایتها به همراه دارد. خبرنگارانی که شرافت را با قلم ، تخصص و انسانیت گره زده اند و تکثیر آگاهی و تبیین حقیقت را باور دارند و در این مسیر زر و زور ، منافع و مطامع ، ترس و تردید نمی شناسند، روشنایی بخش هستند.
اینجانب روز 17 مرداد که مصادف با سالروز شهادت خبرنگار شهید محمود صارمی است را به همه خبرنگاران شرافتمند ، اندیشمند و تلاشگر تبریک عرض می کنم و در مسیر روشن نور ، آگاهی و مبارزه با جهل برایشان موفقیت و ثبات قدم آرزومندم .
جا دارد تبریک ویژه ای نیز به خبرنگاران و همکاران رسانه های تخصصی جهاد اقتصادی علی الخصوص صنعت بیمه داشته باشم که با قلم خود باعث ترویج و ارتقای فرهنگ بیمه در کشور و معرفی ظرفیت های بیمه ای برای کاهش ریسک های اقتصادی شده اند .
شایسته است در این روز عزیز یادی کنیم از خبرنگاران شهیدی که برای استواری درخت حقیقت در خون غلطیدند ولی در برابر طوفان جهل سر خم نکردند. شرکت بیمه دی به عنوان خدمتگزارجامعه ایثار و شهادت ، یاد شهدای رسانه را گرامی می دارد و خدمت رسانی به خبرنگاران جانباز و ایثارگر را در کنار تکریم همه جامعه ایثارگری وظیفه خود می داند .
برای همه عزیزان اهل قلم ، خبرنگاران ، صاحبان رسانه و فعالان حوزه اطلاع رسانی ، موفقیت ، عزتمندی و بهروزی از خداوند متعال مسالت دارم
هادی عبداللهی
مدیرعامل شرکت بیمه دی