دوشنبه ۸ تير ۱۴۰۵
سیاسی

نماینده ولی فقیه در گیلان:

اعلان جنگ، صلح و مذاکره در دایره اختیارات ولی فقیه

اعلان جنگ، صلح و مذاکره در دایره اختیارات ولی فقیه
نسیم گیلان - آیت الله فلاحتی در نشست با ائمه جماعات و دبیران شورا‌های اقامه نماز گیلان گفت: براساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اعلان جنگ، صلح و مذاکره در دایره اختیارات ولی فقیه است.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - آیت الله فلاحتی در نشست با ائمه جماعات و دبیران شورا‌های اقامه نماز گیلان گفت: براساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اعلان جنگ، صلح و مذاکره در دایره اختیارات ولی فقیه است.

نسیم گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت امروز در نشست دوره آموزشی و توجیهی ائمه جماعات و دبیران شورا‌های اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی استان، با بیان اینکه براساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، دایره اختیارات مقام معظم رهبری، شامل اعلان جنگ، صلح، مذاکره و تبیین این مفاهیم است گفت: ولایت فقیه در تمام امور مربوط به جامعه و مردم، حق دخالت و تصمیم‌گیری دارد.
آیت‌الله فلاحتی، به مواضع و اقدامات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در امور کلان کشور و جهان اسلام، از جمله مسائل بین‌المللی و مذاکرات اشاره کرد و افزود: ولی فقیه در کار‌های بزرگ که مربوط به سرنوشت امت اسلامی، چه در داخل و چه در خارج است، باید دخالت کند و همه چیز باید زیر نظر او باشد.
وی با اشاره به فرمایش امام خمینی (ره) در مورد رابطه با آمریکا و عدم خوشبینی به مذاکره با گرگ‌ها گفت: زمانی که دشمن زبان زور را می‌فهمد، نمی‌توان با آنها به تفاهم و عقلانیت رسید. 
نماینده ولی فقیه در گیلان در پایان سخنان خود، به ائمه جماعات و دبیران شورا‌های اقامه نماز توصیه کرد در هنگام سخنرانی کوتاه‌تر و مفیدتر سخن بگویند و به سوالات شرعی مردم در ادارات توجه داشته باشند و از دخالت در امور ارباب رجوع که منجر به مطالبات بی‌مورد می‌شود پرهیز کنند.


نظرات شما