شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

وزیر دادگستری:

پیگیری حقوقی جنایت رژیم صهیونی در ایران

پیگیری حقوقی جنایت رژیم صهیونی در ایران
نسیم گیلان - امین حسین رحیمی در رشت گفت: رژیم صهیونی در حمله به ایران، مرتکب جنایات وحشیانه‌ای شد و ما پیگیری این جنایت را در دستور کار داریم.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - امین حسین رحیمی در رشت گفت: رژیم صهیونی در حمله به ایران، مرتکب جنایات وحشیانه‌ای شد و ما پیگیری این جنایت را در دستور کار داریم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ وزیر دادگستری صبح امروز در نشست شورای قضایی گیلان که با حضور استاندار و نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به تجاوز ناجوانمردانه دشمن به خاک کشورمان گفت: پاسخ نیرو‌های مسلح کوبنده بود و با اجرای آتش بس پیروزی ملت ایران محقق شد.
امین حسین رحیمی با بیان اینکه خسارت‌های وارده در این جنگ باید جبران شود گفت: ما پیگیری حقوقی این جنایت را در دستور کار داریم.
وی در ادامه با اشاره به کشاورزان و روستاییانی که زمین هایشان سند رسمی ندارد گفت: برای حل مشکلات این دست روستاییان، باید با تعامل و تفاهم و تعیین تکلیف این زمین ها، برای ساخت مسکن روستایی اقدام شود.
وزیر دادگستری به برخی از مشکلات مردم در حوزه توسعه طرح‌های هادی و تداخلات ارضی ملی با زمین‌های روستایی گفت: باید با بازنگری طرح‌های هادی و رفع تداخلات اراضی ملی با کشاورزی، مشکلات روستاییان رفع شود.
امین حسین رحیمی با بیان اینکه با تمام قوا از تصرف اراضی ملی جلوگیری می‌کنیم گفت:، اما کشاورزانی که سالهاست در زمین‌های کشاورزی کشت و کار می‌کنند و مالکیت شان احراز شده، زمین آبا و اجدادشان به خودشان واگذار می‌شود.

نسیم گیلان


وزیر دادگستری با اشاره به لزوم اصلاح برخی قوانین گفت: این اصلاحات باید در چرخه قانونی قرار گیرد و اصلاح شود.
استاندار گیلان هم در این نشست با اشاره به مشکل خاموشی‌ها در گیلان گفت: به دلیل پایین آمدن آب پشت سد سفیدرود تولید برق در گیلان به شدت کاهش یافته و برای جبران این ناترازی ناچار شدیم در عرصه خانگی و صنایع خاموشی‌هایی را اعمال کنیم.
هادی حق شناس با اشاره به اینکه با مدیریت در عرصه تولید و توزیع برق در گیلان در حال حاضر ناترازی نداریم گفت: چهارشنبه هفته گذشته 10 استان تعطیل شد، اما استان گیلان تعطیل نشد تا مردم به کسب و کارشان برسند.
وی افزود: البته فرسودگی تجهیزات برق رسانی هم که به دلیل تحریم‌های ظالمانه دشمن ایجاد شده، سبب قطعی‌های برق می‌شود.
مجید الهیان رییس کل دادگستری گیلان هم در این نشست گفت: گره گشایی از مشکلات مردم مهم‌ترین مساله‌ای است که دادگستری با تمام قوا برای تحقق این هدف تلاش می‌کند.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان هم در این نشست گفت: جنگ 12 روزه ما را با برخی خلا‌های قانونی مواجه کرد که با همکاری مقامات قضایی و مجلس این خلا‌ها رفع خواهد شد.
سلمان زارع در ادامه بر مبارزه با قاچاق کالا، رفع مشکلات طرح‌های هادی و تداخل اراضی ملی و کشاورزی و جلوگیری از واردات بی رویه برنج به ویژه در زمان برداشت تاکید کرد.


نظرات شما